Уклопите се у сексу

Агенције
Уклопите се у сексу

Врло препознатљива ситуација код многих - оно кад вам није јасно одакле вашем партнеру/ки жеља за сексом тако изненада, без икакве најаве.

Постоје начини да се синхронизујете са партнером када је секс у питању. Јер, секс би увијек требало да буде повод за уживање. Синхронизација у кревету може да буде тешка, али уз прави приступ постаје савршен пут до идеалног секса.

Галамџија вс. Мирна маца

Он се у кревету понаша као сирови порно глумац. Ви волите њежност, мажење и јасну емотивну повезаност.

Синхронизација: Ако ваш партнер сексуалну интимност подводи као физички контакт који има за циљ само снажан оргазам, онда му је потребна едукација. Претпоставимо да му је јасно да интензиван секс не знаци и “фајт” у кревету. Уколико је положио ту врсту допунске наставе, све остале лекције би требало да буду лаке. Не сумњамо у његову елоквенцију, али вам сто одсто не треба микрофонија од које не боле само уши. Објасните му да ви нисте лутка за пражњење. И да вам се уопште не допада израз лица човјека који је до малоприје ходао са пајсером у руци: “Драги, не понашај се као пајсер”.

Варијације вс. Рутина

Ви желите да пробате нешто ново, али се он држи стандардног секса.

Синхронизација: Направите заједно листу секс иновација о којима сте у неком моменту маштали (неку лагану, не треба вам ексел табела), али без цензуре. Ставите на њу и све што сте икада чули, видели на ТВ-у. Онда је сузите на све оно што му не би било “толико страшно”.

Романтичар вс. Раноранилац

И прије него што ујутру протрља очи, створи му се жеља за сексом. Ви, са друге стране, пратите своју јутарњу рутину. Чим се огласи аларм, ви сте на ногама, спремни за поћетак дана. Зато, сваки прекид устаљеног темпа, па макар то био и један спонтани “љуицкие”, за вас може бити невољна радња.

Синхронизација: Многи мушкарци природно су спремни за јутарњу “акцију” због повишеног нивоа тестостерона. Али, ако бисте ви у 7 сати ујутру прије скакали из падобрана него имали секс, запитајте га како то да до сада није схватио. Ако је њему баш стало до јутарњег секса, навијте сат двадесетак минута раније. Тако ћете моћи да уживате без превелике бриге о протоку времена.

Ноћна птица вс. Спавалица

Када се светла угасе, ви сте тако спремни да се нађете у његовом загрљају, али је он обично уморан и заспи и прије него што схвати колико сте га жељни.

Синхронизација: Врло једноставно. Одвуците га у кревет раније од уобичајеног. Не чекајте да се пожали колико је уморан. У овом случају вам није потребан “коњ” који је “поткован” еротиком, али пастув свакако јесте.

Господин “Сада и одмах” вс. Госпођа “Чекам идеалан моменат”

Он је спреман било гдје и било кад. Ви, са друге стране, волите да се “коцкице склопе”. И да се у позадини чује неки добар сентиш и миришу лијепе свеће.

Синхронизација: Уколико вам је потребно неко вријеме да се опустите и “уђете” у право расположење, па чак и ако то значи туширање од 20 мин. или исто толико причање о самој себи, потрудите се да то лијепо објасните, а најбоље је да му понудите да вам се прикључи у ритуалу спремања.

Авантуриста вс. Конзервативац

Ваш партнер сваки пут жели да вас “зачини” нечим. Некад је то секс на јавном мјесту, некад у аутомобилу, у купатилу на журки пријатеља… док ви сматрате да је окриље топлог дома (вашег) нешто што не треба мијењати.

Синхронизација: То што он жели мало више адреналина не чини га сексуалним фриком, као што не значи да сте ви у фазону конфекцијског схватања врхунца. Ако вас плаши да будете ухваћени “на дијелу”, нађите се на средини… Изаберите мјесто гдје сигурно нећете бити ухваћени.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана