Удате жене воле секс, а сазнајте штa их највише пали

Magazin.hr
Удате жене воле секс, а сазнајте штa их највише пали

Што то мужеви учине чиме своје жене ораспо ложе за секс? Да ли би варале када би знале да их никада неће ухватити? Користе ли сексуална помагала да зачине сексуални живот? Неки одговори о сексуалном животу удатих жена могли би вас изненадити.

Истраживање је провео амерички портал iVillage у јануару ове године на хиљаду удатих жена, а ово су резултати:

Предвидљиво је, али је ОК


Да им је сексуални живот предвидљив сматра 78 одсто удатих жена. Тај број и расте код парова који имају мало дијете, али унаточ томе 58 одсто их је задовољно својим сексуалним животом.

Ко започиње

Док 13 одсто удатих жена тврди да углавном оне иницирају секс, више од трећине кажу да се у тој улози налазе подједнако као и мужеви.

Мјесто радње

Готово три-четвртине удатих жена каже како им је мјесто на којем имају интимне односе најпредвидљивији дио сексуалног живота (69%), а прати га вријеме у дану (50%) и позе (65%). Готово половина жена може предвидјети и ток предигре и колико ће однос трајати.

Жене су расположене – одмах

Секс је можда предвидљив, али ипак га желе. Трећина удатих жена казала је да је расположена за секс са супругом баш на дан испитивања или да је била дан раније. Више од половице (62%) било је прошле седмице.

Душо, јеси добио моју поруку

Више од 51% удатих жена користи технологију како би флертовале с мужевима. Готово свака четврта шаље просте SMS-ове, док свака пета шаље заводљиве е-mailove. И вјеровали или не – жене би се радије сексале са својим супругом него бријале по Фацебооку.

Загријавају се ствари у спаваћој соби


Чак 41 одсто жена с дјецом млађом од 10 година користе вибраторе или секси помагала са супругом, преко 53 одсто купило је секси доње рубље, а свака трећа каснила је на посао или састанак због секса са супругом.

Зови ме неодољивом

Нису мужеви мишићи или ауто који вози оно што потиче сексуалну жељу код жена – него оно што кажу! Готово половина (44%) удатих жена кажу како за секс постану расположене када им муж каже нешто лијепо. Исти учинак на 40 одсто жена има ако муж говори нешто секси. А мисао која их одмах орасположи за секс? Само љубав према супругу (67%).

Лудо заљубљене

58 одсто удатих жена задовољно је сексуалним животом, што је готово пет пута више од незадовољних, којих је 12 одсто.

Секс је приоритет

Удане жене нису се смириле у кревету! 75 одсто каже како је здрави, добар секс с партнером јако или изузетно важан. Само пет одсто мисли како је добар сексуални живот небитан.

Брачне дужности

Двије трећине удатих жена пријавиле су да су имале секс са супругом из брачне обвезе. Од њих, свака пета то чини редовио.

Секс је најбољи избор

Трећина жена каже како ништа радије не би радиле него имале секс са супругом. То бирају испред гледања филма, одласка на масажу или wellnessa. За мајке дјеце испод 10 година, половина би прије изабрала секс него спавање.

Стрес

Превише за направити у мало времена – 53 одсто жена с дјецом млађом од 10 година наводе стрес и исцрпљеност као највеће убице сексуалне жеље, а слиједе их дјеца (50 %).

Било једном

Иако су им мужеви сјајни и јако их воле, половина удатих жена признаје да понекад има еротске маштарије о другим мушкарцима. О коме маштају? Четрдесет одсто о бившим љубавима.

Удане жене су углавном вјерне

Од свих удатих жена, свака десета је имала аферу, које се најчешће догађају након 21 године брака. Чак 77 одсто удатих жена кажу како не би превариле свог мужа чак и у случају да се то никада не открије, 11 одсто каже да би, а 13 одсто није сигурно.

Изазови прошлости

Када би се удане жене могле извући с афером, изабрале би бившу љубав, чак пет пута чешће него што би изабрале неку славну особу, три пута више него потпуног странца и шест пута више него пословног колегу.

Дјеца


Готово половина жена каже да им је секс био бољи прије него су добиле дјецу, док трећина каже како долазак дјеце није утјецао на догађања у брачној постељи.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана