У Београд по најбољи секс

kurir-info
У Београд по најбољи секс

ЗАГРЕБ, БЕОГРАД - Срби су уз нас Хрвате најљепши људи. Једна је била с фрајером из Београда и навукла све остале. Али стварно, то је права помама, написала је новинарка хрватског Плејбоја која је истражила који су најбољи фрајери у регији.

Одговор на питање ко су најбољи фрајери у регији знају скоро све дјевојке бивше СФРЈ, али није на одмет подсјетити. Хрватица, плавуша у најбољим годинама истражила је за загребачки Плејбој ко су најбољи фрајери у регији те своју причу подјелила с остатком јавности. 

Сарадница се дала у потрагу за нај мушкарцима на Балкану. Почетак приче све говори:

"Кад опет идеш у Београд", питала ме недавно пријатељица. 

"Е, је л' идеш до Бегеша ускоро?", питала ме и друга. 

Не! Не идем у Београд ускоро и мислим да су те моје цуре стварно луде. Једна је била с фрајером из Београда и навукла све остале. Али стварно, то је права помама. ОК, живјела сам тамо девет мјесеци и да, Београђани (и Београђанке) су стварно прелијепи.

"Али како их нисам пробала (читај – заузета), не знам у чему је фора. Наводно су јако страствени, а и нас цуре проклето пали тај њихов нагласак. Сори, има оно нешто. Срби су иначе, по мом мишљењу, уз нас Хрвате најљепши људи. А и третмани љепоте су им пуно јефтинији него у Хрватској, па цуре то чешће себи приуште. Тако да није било тешко гледати у бројне женске затегнуте гузичице, силиконске сисе, усне и препланула тијела. А и сви су им фрајери онако тамнопути – ма баш згодни", пише ова Хрватица.

"Гдје си, бре, рибо. Баш се ложим на тебе", класична је заводничка реченица, која се код једне моје френдице завршила - браком. 'Тотално сам се напалила на нагласак, а кад сам видјела и остале атрибуте, распаметила сам се', рекла ми је сретно удата Дијана", пише плавуша из Загреба и додаје.

"Наводно су Срби, тврди више извора, поприлично 'обдарени' и маштовити у сексу. Осим богом даних 22 центиметра, овај њен је набавио чак и љуљашку за секс с 500 поза. Објесио ју је у спаваћој соби на 14. спрату солитера с погледом на Калемегдан и ушће Саве у Дунав. Тотално романтично", уакључује новинарка Плејбоја.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана