У 77. ужива у најбољем сексу у животу

Агенције
У 77. ужива у најбољем сексу у животу

Седамдесетседмогодишња Џејн Фонда свакако је имала веома узбудљив живот , а и даље ужива у редовном сексуалном животу и марихуани.

Иако је доста успорила с пређашњим начином живота Џејн каже да с времена на вријеме воли да ужива у конзумирању марихуане, а у интервјуу за магазин "Дујоур" говорила је о томе шта се тада деси.

"Не могу да гледам филм под дејством марихуане. Толико сам их одгледала и мислила ’Ово је најбољи филм који сам видјела у животу’, а онда трезна помислим ’Шта ми би да то кажем?’", открива она.

Глумица је открила да се у 60. години осјећала као потпуно друга особа, што је резултат њеног раста.

"Људи ме стално питају како успијевам да останем тако млада. Имала сам пластичну операцију и причам о томе – то није ни важно. Важно је да се у животу стално усавршавате, да будете храбри и кад год можете искорачите из ’удобне зоне’ и видите шта ћете постати"

Њен сексуални живот се побољшао с годинама, а Џејн каже да тек сада ужива у најбољем сексу у свом животу са дугогодишњим партнером, музичким продуцентом Ричардом Перијем.

Иначе, прије тога Џејн је била у целибату када се њен брак са Тедом Тарнером распао 2001. године. Претходно, глумица је била удата за политичара Тома Хајдена од 1973. до 1990. године, а први брак јој је био са француским режисером Роџером Вадимом с којим је била у "отвореном браку".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана