Трудницама препоручују да се против јутарње мучнине боре оралним сексом

Daily Mail
Трудницама препоручују да се против јутарње мучнине боре оралним сексом

Иако можда звучи као нешто што би рекао човјек који има трудну жену, али према ријечима експерата, најбољи начин на који се труднице могу борити против јутарње мучнине је орални секс.

Психолози са Универзитета у Албанyју тврде да жене које конзумирају сперму мушкарца са којим су затрудниле тако на најлакши начин лијече јутарњу мучнину.
Гордон Галуп, који ради на одјелу за психологију универзитета, вјерује да је јутарња мучнина изазвана страним тијелом, у овом случају спермом, помоћу које је жена и затруднила.

Даље, Галуп вјерује да би труднице требале, умјесто што се суздржавају од секса, пазити на сексуалне потребе партнера како би и само остале здраве. Према његовим ријечима, жене могу створити већу толеранцију према сперми једноставно тако што је гутају након оралног секса, преноси Дејли Мејл.

Наравно, јутарња мучнина се може приписати и многим другим стварима, као што су хормонски поремећаји и кориштење хормонске контрацепције.
Галуп такође вјерује да сперма има и антидепресивне квалитете.

“Ми не желимо да људи престану користити кондоме. Наравно да ће нека болест или нежељена трудноћа засјенити све предности које са собом носи сперма”, казао је Галуп 2002. године, након што је издао књигу “Does Sperme Have Antidepressant Properties?”

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана