Три необична разлога због којих твој љубавни живот пати

Index.hr
Три необична разлога због којих твој љубавни живот пати

Многи су самци срећни са својим соло статусом, али с временом ће сигурно пожељети ући у везу. Тако што ће се догодити кад за то дође вријеме, но у међувремену треба бити отворен за све могућности. Постоји неколико ствари које нас спрјечавају у томе да пронађемо љубав коју желимо.

Лош посао

Проводити осам сати на дан у лошем расположењу због посла који мрзимо сигурно нам неће осигурати хрпу добрих вибрација. Због тога ћемо патити ми сами, а онда и наши потенцијални односи с другим људима.

Мањак самопоуздања

Обично нашем изгледу не фали ништа, али ми често волимо мислити да није тако. Мањак самопоуздања један је од главних проблема који нас спрјечавају у проналажењу љубави. Подцјењивање себе и прецјењивање других готово увијек резултира недостатком храбрости у прилажењу особама супротног спола.

Године

Кад се прекине дугогодишња веза, многи остану самци у раним тридесетима, што изазива забринутост због “старости”. Обично се ради рачуница као што је “Сад имам 31 годину, упознам типа за викенд, ходамо три године прије него што се вјенчамо… Колико ћу година имати кад родим своје прво дијете?”. У реду је планирати неке ствари, но опсесивно размишљати о одређеним датумима нема никаквог смисла. Пожуривањем ствари и нападним наступом натјераћеш типове да од тебе бјеже главом без обзира.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана