Топла љубавна прича која је дирнула цио свијет

24sata.hr
Топла љубавна прича која је дирнула цио свијет

Потресна љубавна прича о пару који се вјенчао упркос несрећи младића због које је завршио у колицима, расплакала је бројне посјетиоце Јутјуба када је овај новопечени брачни пар објавио видео са својом причом.

Лариса Марфи мислила је да никада неће моћи да се уда за љубав свог живота, Ијана, када је доживио тешку саобраћајну несрећу у којој му је тешко оштећен мозак.

Због тешке повреде он није могао ни да разговара, па је заљубљена дјевојка обећала себи, али и његовим родитељима да ће постати његова жена када он буде могао да говори. Чврсто је вјеровала у његов опоравак.

Ијан и Лариса су се упознали на колеџу 2005. године и током годину дана везе сањали су о срећном животу удвоје. Међутим, судбина је за њих имала друге планове.

Годину дана од почетка везе Лариса је примила позив. Јавили су јој да је Ијан повређен у повратку с Питсбурга и да му је у тешкој саобраћјној несрећи повређен мозак.

"Гледала сам како наша будућност пуца", писала је она тада.

Ипак, она није хтјела да одустане од њега и настави сама. У најтежим тренуцима није се одвојила од Ијана. Спаковала је своје ствари и преселила се код Ијанових родитеља гдје су се сви заједно бринули о њему.

Због љубави, пажње, неге и упорности, овај момак сада, иако у колицима, може поново да комуницира.

Током опоравка Ијана, разболио се његов отац. Њему је нажалост дијагностификован рак и жеља му је била да види двоје заљубљених у браку.

 

Како Ијан још није био у стању да сам донесе одлуку о браку, Лариса је морала да потражи и дозволу на суду. Добила је, али ипак прекасно, јер Ијанов отац није доживио да их види. Како Лариса каже, судија је врло радо пристао да вјенча најупорнији пар.

"Вас двоје сте примјер праве љубави. Не само да мислим да ће вам брак донијети обострану корист, већ и наду да ће свако видјети ову љубав коју вас двоје осјећате један према другоме", рекао је судија.

Своју потресну причу са срећним завршетком, млади брачни пар је подијелио на Јутјубу...

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана