Типови жена које мушкарци не желе да ожене

Aгенције
Типови жена које мушкарци не желе да ожене

Уколико тражите савршеног мушкарца за кога желите да се удате, треба да будете свијесне ствари које можда погрешно радите и да будете паметне у њиховом испољавању током везе.

 Ево неких типова жена које мушкарци не желе да ожене.

1. Госпођица "љубоморна"

Она је увијек неповерљива и сумњичава, а иако је можда била повређена у прошлости, то није изговор да се тако понаша у свим везама. Због тога, у већини случајева мушкарци раскидају са таквим дјевојкама јер нико не воли да га стално сумњиче.

2. Госпођица која наређује

У почетку ће то мушкарцима бити симпатично, јер воле амбициозне жене које знају шта желе, али послије неког времена ће схватити да то и није тако бајно, јер ће се осјећати као да им неко стално говори шта да раде. Уколико се препознате у оваквом опису, покушајте да урадите нешто поводом тога.

3. Госпођица која игра игре

Некада је сигурно забавно играти игрице, али на дуже то може утицати на вашу везу. У почетку ће мушкарац бити заинтересован за дјевојку коју је тешко освојити, али послије неког времена ће пожељети да буде са дјевојком која не игра игрице и која није толико недостижна.

4. Госпођица која тражи очинску фигуру

Експерти су рекли да овај тип жена излази са старијим и имућнијим мушкарцима, јер заправо траже очинску фигуру. Овакви мушкарци ће у почетку сигурно бити поласкани зато што млађе дејвојке желе да излазе са њима, али ће послије неког времена схватити да оне треба да ријеше неке ствари прије него што се скрасе.

5. Госпођица која никада не једе

Најчешћа грешка коју жене праве ових дана јер желе добро да изгледају јесте та да не једу. То није здраво понашање и на дуже вријеме би могло да створи неке озбиљне посљедице.

6. Госпођица која жели да га промијени

Још једна честа грешка је та да жене желе да промијене партнера како би одговарао њиховим потребама и жељама. Можда и постоји мушкарац који ће допустити да га промените, али већина мушкараца овакав тип жене сматра непривлачном.

7. Госпођица која воли да трачари

Овакав тип жене воли доста да трачари и ужива да прича о другим људима и њиховим проблемима. То ће можда у почетку неком мушкарцу бити интересантно, али послије неког времена једина ствар коју ће жељети да уради је да оде.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана