Типови мушкараца за избјегавање

tportal.hr
Типови мушкараца за избјегавање

Прочитајте који су то знакови у вези које не смијете игнорисати ако не желите да завршите са сломљеним срцем...

Онај који није прославио рођендан са вама

Без обзира на то да ли сте организовали малу забаву за пријатеље или одлучили да останете кући гледајући филмове, мушкарац са којим сте у вези требало би да буде уз вас. Осим ако не живи далеко или је спречен пословним обавезама, постоји врло мали број оправдања зашто се он није појавио. Ако га нема можда је боље да размислите мало више колико му значите.

Онај који каже "Сада не можемо да будемо заједно"

Сви смо то прошли. Упознали сте невјероватног мушкарца и просто не можете да вјерујете колико вас двоје дјелите заједничких интересовања, али након неког времена он ову идилу нарушава реченицом да више не можете бити заједно. Можда ће рећи да му се јавила бивша, па мора сам са собом да рашчисти или да мора да се фокусира на своју каријеру и од вас само тражи стрпљење. Неколико мјесеци ће проћи, а ви ћете и даље чекати. Можда ће вас некада назвати усред ноћи зарад сензационалног секса. У једном моменту ви ћете бити та којој ће дозлогрдити, па ћете предложити да свако крене својим путем. Он ће се сложити, а онда вас поново назвати. И тако све у круг… Прекините то, одмах!

Онај који је болесно љубоморан

Купили сте нову хаљину и излазите са пријатељицама? Ок, хаљина има дубљи деколте, али његова прва реакција је заправо молба да не носите ту хаљину. Почиње да виче на вас и тјера вас да се осјећате лоше. Поготово ако почиње да вас назива погрдним именима или оптужује за варање, проблем постаје још већи. Ако се он осјећа узгрожено због гардеробе коју носите, можда би требало да послушате шта има да каже. Али, ако се уз његове коментаре бојите и он вам прети, вријеме је да му дате ногу.

Онај који вас никада не изводи на прави састанак

Не ради се о новцу, ви бисте били срећни и да изађете у обичну шетњу. Међутим, он вас позива само у свој стан или неко своје тајно мјесто. То је тип мушкарца који никада не долази по вас и никада вас не води у биоскоп. Вријеме проводите искључиво у његовом стану, а његове SMS поруке чувате да покажете другарицама да он ипак постоји.

Онај који је много старији од вас и одбија да проводи вријеме са вашим пријатељима и породицом, али има исти музички усус или онај који би стварно био супер дечко ако престане да пије, заврши факултет и оде на разговор за посао који му је прије шест мјесеци договорио његов ујак. Такви мушкарци нису за вас!

Онај који је непријатан према свима осим према вама

Сви су вам за њега рекли да је ходајућа катастрофа? Нема пријатеље, али има безброј бивших дјевојака које стално напушта. Осим вас. Иако уживате у осјећају да сте посебни, тај тип ће вас оставити прије или касније када пронађе нови плијен. А ви ћете се придружити табору који ће говорити да је он кретен.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана