Tипови мушкараца којима жене не могу одолети

Klix.ba
Tипови мушкараца којима жене не могу одолети

Уколико сте се питали зашто неки мушкарци с лакоћом привлаче најбоље дjевојке, сигурно је да тајна није добар изглед, него одређене карактерне особине. Ово су седам типова мушкараца којима жене једноставно не могу одољети.

Интелигентни мушкарци

Такви мушкарци започињу интелектуалне разговоре, а затим слушају шта жена има да каже на то. Хумор је веома битан, јер жене воле мушкарце који знају да их насмију. Свакако је позитивно уколико мушкарац може да политику учини занимљивом. Таква особа вам никада неће досадити. Интелектуална повезаност је важан дио везе, а уколико мушкарац докаже да она постоји, жена неће моћи да му одоли.

Мушкарци који имају довољно самопоуздања

Такви мушкарци имају вјеру у себе и тако се понашају у јавности, показују да посједују моћ и контролу. Када су у вези, они не показују љубомору нити сматрају да су им пријатељи њихових партнерки конкуренција. То се женама свиђа. Логично је да, ако мушкарци мисле да су сјајни, такав ће утисак о њима имати и жене. Такви мушкарци не траже одобрење од жена, због чега их оне још више желе.

Креативни мушкарци

Ради се о спонтаним мушкарцима који живе за тренутак. Они користе своју креативност како би забавили жену, било да се ради о написаној пјесми или насликаној слици. Свака жена жели да се осећа посебном, што мушкарацу може бити извор инспирације.

Мушкарци из егзотичних земаља

Жене не могу да одоле мушкарцима из егзотичних земаља, њиховом акценту и уникатном погледу на свијет. Његови друштвени обичаји и свакодневно понашање могу бити помало чудни, али је пресудан јединствени шарм. Жене увијек бирају мушкарце који су знатижељни, а фасцинирају их и они који долазе из другачијих култура.

Пажљиви мушкарци

То су мушкарци који отварају врата женама, намештају столицу, плаћају рачуне и слично. Они увјек позивају жену на састанак с поштовањем, долазе по њу и послије је возе кући. Увијек су заинтересовани за женска осјећања. Када жене имају лоша искуства с грубим, непажљивим и непристојним мушкарцима, оне постављају приоритете и схватају да желе мушкарца који ће их увјек третирати како треба.

Вјечни романтичар

Романтичари константно поклањају цвијеће и чоколаду, а воле и вечере са упаљеним свијећама. Своје партнерке често позивају како би им дали до знања да мисле на њих. Када разговарају са женама, гледају их у очи и говоре како се осјећају. Овакво понашање мушкарца омогућава женама да покажу да су и саме романтичне.

Мушкарци слободног духа

Они иду тамо гдје их живот однесе, често у узбудљиве авантуре. Такви мушкарци возе моторе или занемарују посао како би своју партнерку одвели на путовање и не брину о посљедицама. Свака жена воли мушкарца који је помало бунтовник. Свиђа јој се његова безбрижност, као и то што уноси младалачки дух у везу. Жене воле да покушавају да их смире, иако знају да никад неће успјети.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана