Тајно је просио 364 дана, а ево шта се десило 365. дана

Агенције
Тајно је просио 364 дана, а ево шта се десило 365. дана

Један веома посвећен момак успио је да испланира једну од најромантичнијих вјеридби свих времена. Наиме, он је своју драгу тајно просио 365 дана.

Дин је за рођендан своје дјевојке 2014. године почео свакодневно да се снима како држи папире са датумом и кратком поруком "Џенифер, удај се за мене?", "Да ли ћеш бити моја жена" или "Учини ме најсрећнијим човјеком на свијету".

Он је све то спојио у један видео и зачинио пјесмом Бруна Марса "Marry You ", а будућу супругу је изненадио на породичном путовању на Аруби. Наиме, Џенифер је добила позив од сестре да се упути до лобија хотела одакле су је полубрат и пријатељи одвели до плаже, гдjе су се налазили њен отац и маћеха чекајући је са таблетом на ком је погледала филм.

"До сада си сигурно схватила да је изненађење за твој рођендан овај видео", овим ријечима је започео Дан– "Оно што не знаш јесте да сам ово све планирао од твог прошлог рођендана. Овим снимком сам желио да ти кажем да желим цио свој живот да проведем с тобом"

Младожења је изјавио да је драгој приредио ово изненађење јер је увијек вољела да слуша приче о романтичним просидбама.

"Увијек би плакала када би на Јутјубу гледала просидбе. Показала ми је неколико прије него што сам одлучио да је расплачем сопственом просидбом", закључио је Ден.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана