Тајни мејлови за ћаскање с љубавницама

Kurir
Тајни мејлови за ћаскање с љубавницама

Сваки пети има тајни мејл који не спомиње партнерки да би се у миру дописивали са љубавницом

Око 77 одсто мушкараца редовно брише SMS поруке у свом телефону, а двије трећине њих не жели да с партнерком дијели лозинке за мејлове и друштвене мреже, открила је студија компаније за рачунаре BullGuard. Као образложење су истакли да тако штите своју приватност

Ради додатне сигурности сваки пети мушкарац има тајни мејл који не спомиње партнерки. Те тајне адресе и други профили најчешће им служе за дописивање с бившом партнерком или с неким кога њихова садашња партнерка не воли.

Док је код неких тајанственост добронамерна, неки намjерно инсистирају на својој приватности како би спречили да њихова партнерка не сазна за постојање љубавнице или да нема увид у њихово финансијско стање.

Један од двадесет мушкараца чак има и мобилни за који њихове партнерке не знају како би могли сигурно да разговарају са љубавницом. Како би избjегли могуће свађе, око 77 одсто мушкараца редовно брише SMS поруке.

"Није искључиво ријеч о томе да мушкарци који нешто скривају варају своје партнерке, јер многи од њих мисле да једноставно имају право одређене дјелове свог живота задрже за себе" , рекао је директор компаније Мајкл Хоџес.
Додао је како су мушкарци свјесни да недужни флерт с колегиницом с посла преко мејла може узроковати озбиљне проблеме у њиховом браку.

Око 18 одсто мушкараца које води осјећај кривице са свога рачунара избрисати и фотографије и видео порно садржаја јер знају да се то неће свидјети њиховој партнерки.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана