Тајне које модерни мушкарци крију од вас

Index.hr
Тајне које модерни мушкарци крију од вас

Мушкарци штошта крију од својих њежнијих половина, а ако вас занима шта вам најчешће прећуткују, изненадићете се одговорима...

Колико год да сте блиски са својим мушкарцем, будите сигуни да вам неке ствари таји. Сваки фрајер воли да изиграва мачо мена и никада никоме неће признати да има и ону мекшу, њежну страну, па чак ни вама коју воли највише на свијету.

Уосталом, то нема везе са вашим односом, повјерењем или љубављу, већ искључиво с мушким поносом који му не дозвољава да неке ствари превали преко усана. Ево о чему је ријеч.

Емоције

Иако се све вријеме труде да покажу да су снажни мужјаци, који никада не плачу, они су и те како емотивни. Ствар је у томе да се често те емоције боје да покажу, јер мисле да ће им се жене смијати.

Поруке од бивше

Када им бивша дјевојка пише то најчешће крију, не зато што имају осјећања према њој, него зато што не желе свађу с вама, због нечег тако безначајног.

Плејлиста на телефону

Као што жене имају пјесме за које никада не би признале да их слушају, тако и мушкарци имају своју блам плејлисту. На њиховој се налазе пјесме "за дејвојчице" и емотивни стихови које пјевају када их нико не види.

Често посјећују порно странице

Чињеница је да сваки мушкарац једноставно воли да погледа порнографски садржај у слободно вријеме. То не значи да не воле своју дјевојку, него само да воле да погледају с времена на вријеме нешто узбудљиво. Слично као што жене гледају ципеле у излогу.

Нервозни су на састанку

Иако се увијек чини да жене драматизују, а мушкарци се понашају лежерно, чињеница је да су они и те како нервозни када је у питању састанак. Они ће глумити да је све у реду, али дубоко у себи ће подрхтавати.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана