Сурове ствари које жене раде мушкарцима

vijesti.me
Сурове ствари које жене раде мушкарцима

Фокс Њуз је направио листу десет најокрутнијих ствари које жена може урадити мушкарцу и озбиљно повриједити његова осјећања, интегритет и нарушити самопоуздање.


Не јављају се на телефон
Док се мушкарци осећају побједоносно уколико их дјевојка позове, жене су склоне да дају лажне бројеве телефона или се не јављају на телефон када он зове.

Користе мушкарце да им плате пиће
Неке жене излазе планирајући да ништа не потроше на пиће. Умјесто тога, оне заводе мушкарце и пију до миле воље на њихов рачун. Оне најокрутније ће мало флертовати, попити пиће и окренути леђа.

Чувају их као резерву
Уколико је правична, она ће оставити момка ако осјети да им не иде заједно. Међутим, уколико је сурова, држаће га на кратком ланцу док не наиђе боља прилика. То је одлика жена које мрзе да буду саме.

Манипулишу емоцијама
Мушкарци углавном не воле да виде жене како плачу, а неке од њих ће искористити баш ту ситуацију како би сузама добила оно што жели.

Физички их злостављају
Оне напросто мисле да мушкарце то не боли јер су “јачи” пол.

Јавно их критикују
Сурове жене у друштву критикују и понижавају своје мушкарце како би се оне осјећале боље.

Не кажу да су заузете
Веома иритантна особина је да док флертују са мушкарцем не стављају му до знања да већ имају партнера.

Ускраћују секс
За већину мушкараца секс је веома важан као потреба, па тако ускраћивати му га како би добиле оно што желе и казниле га је, у најмању руку, нехумано (чак и ако има ефекта).

Стављају на тестове
Жене које вас зову да будете са нима док сте ви у изласку са пријатељима који сте дуго планирали. Она за то нема неки одређен разлог, него само, ето, хоће да вас види. И неће зазирати да каже „Ако ме волиш (или ако ти је стало), доћи ћеш”. Е, то је окрутно.

Флертују само да би изазвале љубомору
Можда се осјећа подцијењеном или сте имали жестоку свађу, а можда само ужива да мучи свог мушкарца. Такве жене су незреле и манипулативне.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана