Сумњао је да га жена вара, а онда јој је приредио најгоре изненађење у животу

Телеграф
Сумњао је да га жена вара, а онда јој је приредио најгоре изненађење у животу

"Отишао сам код пријатеља, али сам се спаковао и претварао се да одлазим из града за викенд, а затим сам позвао њене родитеље..."

Једно од најгорих осјећања у животу је кад сумњате да вас жена вара. Ово је једна таква прича, која је постале хит на интернету. Иако није могуће утврдити да ли је аутентична, свакако можемо да тврдимо да је пресмијешна.

Један човјек је био сигуран да га жена вара, али није знао како да је суочи са ситуацијом. А, онда му је пала напамет генијална идеја. Прочитајте његову причу, одлична је.

“Имао сам осјећај да ме вара. Сви сигнали су били присутни. Констатно се смјешкала кад је куцала порука, а кад бих је питао с ким се дописује, говорила је ‘с мајком’. Сваког дана је морала да остане до касно на послу, а када бих позвао, колеге су ми говориле да је давно отишла. Када сам је питао шта се дешава, смијала се и рекла да је то уобичајена шала коју њене колеге збијају једни с другима.

Кап која је прелила чашу била је, кад је једне вечери отишла ‘у продавницу да купи млијеко’ у пола 12 увече, а није се вратила до 2 ујутру. Ако има било какве мудрости коју сам извукао из овог искуства, а коју бих могао да проследим другима који се нађу у мојој ситуацији, то је – унајмите приијватног детектива. Они одлично раде тај посао и пружиће вам одређене доказе, који ће вам бити од користи приликом развода.

Да убрзамо причу неколико мјесеци унапријед, уочи њеног рођендана. Знам да ћете помислити – зашто је чекао неколико мјесеци – али одговор је једноставан. Требало ми је времена да прикупим довољно доказа да дам адвокату, а и да нађем нови стан.

Дакле, питао сам је гдје би вољела да идемо за њен рођендан ове године, рекла је да ће остати код куће да ради и да не жели да придаје значај рођендану, јер је подсјећа да на то да је све старија. Још сам пронашао флашу шампањца и двије чаше, припремљене у орману.

Сјетио сам се шта бих могао да изведем. Отишао сам код пријатеља, али сам се спаковао и претварао се да одлазим из града за викенд, а затим сам звао њене родитеље, сестру и пријатеље и рекао им како она није хтјела да слави рођендан, али да желим да је изненадим и приредим јој забаву. И изненадио сам је!

Нашли смо се испред наше зграде у 8:30 ујутру. Рекао сам им да желим да је пробудимо тако да јој дан почне са рођенданским весељем. Попели смо се до стана. Рекао сам свима да буду тихи па смо се пришуњали вратима спаваће собе. Свако од нас је имао по трубицу, а њена мајка је држала у рукама велику торту.

Отворили смо врата од собе и узвикнули – ИЗНЕНАЂЕЊЕЕЕ! Али, изненађени су били сви, кад су видјели њу и њеног љубавника у кревету како зуре у нас разрогачених очију. Мајка је испустила торту из руку, сестра је почела да вришти, а отац да виче. Ја сам се претварао да сам ужаснут, док су њени пријатељи гурали све напоље и викали на њу. Љубавник покушава да се обуче што брже може, како би побјегао са лица мјеста; жена, односно бивша жена, се дере на мене… углавном био је то најбољи рођендански поклон који сам јој икада дао.”

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана