Ствари којима излуђујемо мушкарце

Index.hr
Ствари којима излуђујемо мушкарце

Жене се сматрају припадницама љепшег, али и слабијег пола. У неким ситуацијама знају да одиграју игру толико добро, да успију да излуде и припаднике јачег пола.

Питали сте се на које све начине жене могу да излуде и повреде мушкарце? Доносимо вам пет најчешћих.

1. Сузе

Опште је познато да су мушкарци слаби на женске сузе, а то у трену постаје моћно оружје које жене користе како би добиле оно што желе.

2. Флерт

Који најчешће слиједи након бурне свађе с партнером. Посебно сређивање, излазак с другарицама и проналажење "жртве", која ће то вече да послужи како би се она осјећала боље, што ће партнера учинити љубоморним. Једнак ефект ће имати и одуговлачење с одговором ко те је звао или послао поруку.

3. Секс

Тачније, ускраћивање секса као казна за грешку. За мушкарце најокрутнија казна, јер је то оно без чега они не могу и не желе.

4. Критике

Нико не воли да слуша критике на свој рачун, па тако ни припадници јачег пола. Посебно оне које су им упућене пред другима и које прелазе границу доброг укуса.

5. Тестирање љубави

Попут ситуације у којој он жели с друговима да изађе, а онда чује реченицу "ако ме стварно волиш, нећеш изаћи вечерас с њима".

Свака жена се барем једном послужила овом врстом манипулације или ће се тек послужити. Међутим, пречесто понављање таквих ствари могло би вас довести у врло неугодне ситуације. Па прије него што кренете са овим, размислите још једном о посљедицама!

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана