Ствари које вам нико није рекао о сексу

Aгенције
Ствари које вам нико није рекао о сексу

Да ли се икада запитате да ли постоје ствари које вам нико није рекао о сексу?

Не постоји свеобухватан извор инфромација о сексу, па како онда да знате да ли вам је промакло нешто од великог значаја? На основу недавно спроведеног међународног истраживања направљена је листа ствари које већина учесника у истраживању није знала. Ево неких од њих.

1. Постоји и женска ејакулација

Више од педесет одсто испитаника није знало да жене могу да ејакулирају и зато се ова информација налази на врху листе ствари које нисте знали о сексу. Течност се ослобађа из уретре и варира у количини. То се не дешава свим женама и није нешто због чега треба бринути.

2. Не успјева увијек

У теорији, било која жена може имати однос са било којим мушкарцем. Међутим, у пракси то и није баш тако. Не може сваки кључ да отвори сваку браву, а исто је и са гениталијама. На срећу, постоје позе које секс могу учинити изводљивим чак иако су делови превелики или премали. Секс играчке су такође одличан начин да побољшате сексуални живот. Увијек постоје рјешења, ако сте довољно радознали да их откријете.

3. Лијева страна је најбоља

Неки сексуални терапеути тврде да лијева страна клиториса пружа више задовољства и тренутно се изводе истраживања која треба да потврде да лијева страна вагине има више нерава. Иако још није потврђено, прелиминарна истраживања су потврдила да жене које се фокусирају на лијеву страну више уживају.

4. Сви мушкарци имају осетљива аналана подручја

Међутим, то не мора да значи да желе да их стумулишу. Многи старији водичи за секс тврде да би само геј мушкарци уживали у аналној стимулацији, међутим, стимулација простате може проузроковати интензивне оргазме.

5. Подмазивање

Много жена не производи довољно природног лубриканта због чега су суве, а секс им је болан. Већина апотека има лубриканте који су јефтини и различитих врста, укључујући умирујуће и миришљаве верзије. Слиједите мантру да је влажније боље, и трансформисаћете ваш сексуални живот.

6. Секс може бити дио ваше рутине за љепоту

Током секса естроген код жена скаче чинећи косу и кожу сјајнијом. Искористите ту фонтану младости. Редован секс вам може помоћи да изгледате фантастично, па га можете сматрати и третманом лепоте.

7. Смањује ниво стреса

Секс је идеалан у тренуцима када сте под стресом. Он смањује крвни притисак и повећава ниво имуноглобулина А који штити од болести и инфекција.

8. Није спор

Сви смо гледали романтичне филмове у којима секс траје цијелу ноћ, али у просјеку, секс не траје дуго. Већина сексуалних односа траје до десет минута, а потребно је доста самоконтроле да потраје дуже.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана