Ствари које не смијете да радите због љубави

zadovoljna.hr
Ствари које не смијете да радите због љубави

Свака дужа веза захтjева жртве и уступке, али то не значи да сте дужне да пристајете на све што ваш мушкарац пожели.

1. Жели да се тетовирате

Иако може да звучи романтично, тетовирање је много битнија одлука него што се чини на први поглед. Уколико вам мушкарац предложи да се тетовирате, а вама се то нимало не допада, отворено реците "не".

2. Стално плаћате заједничке рачуне

Прошла су времена када су жене у потпуности зависиле од мушкараца, али то не значи да он понекад не би могао да вас изведе на вечеру о свом трошку.

3. Жели чудне ствари у кревету

Експерименти на пољу сексуалности су увијек забавни, али само ако су на обострано задовољство. Уколико ваш мушкарац инсистира на нечему што вам се не допада, одлучно реците "не".

4. Природни процеси

И мушкарац и жена морају да прихвате да људско тијело има и ону не баш привлачну страну. Гасови, знојење, мјесечни циклус... Нису пријатни, али не морамо баш сви све да чујемо и видимо...

5. Жели да заборавите пријатељице

У почетку желите да проводите сваки тренутак заједно, али како вријеме одмиче, морате да га упознате са својим пријатељицама. Постоји шанса да му се неке неће допасти, и то је нормално. Али никако не смијете да прекинете дружење са особама само зато што се њему нису допале. Ко каже да вама његови пријатељи не иду на живце?

6. Не да вам даљински управљач

Звучи банално, али уопште није ријеч о телевизијском програму. Својатање даљинског управљача може да буде начин доминирања, и ако му пређе у навику, понашаће се исто и у осталим сегментима живота. Компромис је најбоље рјешење.

7. Тражи да волите његов хоби

Пецање? Одлично. Тенис? Може и то. Компјутерске игрице? Зашто да не! Пењање на стијене? Ту ћемо стати. Лијепо је што жели да вас укључити у ствари које воли, али запамтите да нисте дужне да трошите своје вријеме на хобије који вас не занимају. Умјесто тога, више се концентришите на активности које вас обоје привлаче.

8. Сваки празник - са његовом породицом

Однос са његовом породицом мора да постоји, али ако инсистира да сваки празник проводите код његових родитеља, баке или тетке јер је он тако научио, вријеме је да обавите разговор на ту тему. Договорите ручак код својих или му предложите да проведете посебан дан заједно.

9. Бира вам одјећу

Свако има право да коментарише туђе крпице, али оног тренутка кад партнер од вас затражи потпуну промјену стила, запитајте се шта тачно жели од вас. Одјећа је начин на који желите да представите себе свијету у складу са својим могућностима, и ако му се то не свиђа, најбоље је да се поздравите.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана