Ствари које мушкарци у кревету раде потпуно погрешно

Tportal.hr
Ствари које мушкарци у кревету раде потпуно погрешно

И док одређени потези у сексу неке жене бацају у делиријум, другима то баш и не прија. Свака жена је различита и сексуалне жеље се разликују од жене до жене. Нешто што једну жену узбуђује, другу ће довести до питања: 'Шта то радиш?!'

Ево и пет најчешћих потеза у кревету за које су мушкарци увjерени да пале баш код сваке жене, а заправо их у секунди охладе попут леденог туша...

Професионалац

Недовољно знања може бити опасна ствар, а велика количина знања у погрешним рукама је још гора ствар. Као што је познато, теорија и пракса су две сасвим различите ствари. Мушкарац који је сигуран да може жени да приушти оргазам у тоталној је заблуди. Наравно, током секса он може доприњети и помоћи партнерки да доживи оргазам, али женин оргазам није његова заслуга. Мушкарац снажно оријентисан ка циљу и фокусиран искључиво на то да задовољи партнерку на крају ће постићи једнак резултат као и онај који је оријентисан искључиво на задовољење властитих потреба.

Усмјерен на једну тачку

Ах, клиторис. Мјесто велике количине задовољства, али и храм бројних заблуда. Да ли је клиторална стимулација добра ствар? Наравно да јесте. Међутим, да ли се може претјерати с добрим стварима? Наравно да може. И док је клиторис попут магичног штапића, он засигурно није једина осјетљива тачка на женином тијелу. Ниједан секс не би требало да започињете и завршавате искључиво на тој тачки. Ако је идеја партнера да предигру сведе на то да једноставно стави руку међу ваше ноге и крене према клиторису, врло је могуће да секса неће ни бити. Свака жена има свој тајминг, жељени темпо и слијед догађаја.

Бунтовник

Порно филмови су фантазија. Многе ствари које видимо у њима могу се чинити одличним, али када се нађете један на један, могу бити поприлично поражавајуће. Уколико баш силно желите да испробате нешто што сте видјели у порнићу, прво разговарајте с партнером и тек онда, ако пристане, покажите сексуалне играчке или шта већ желите да испробате.

Маратонац

Немојте беспоговорно да вјерујете у легенде о седмосатном сексу, вишеструким оргазмима и сличним појавама. Није свака жена у стању да доживи вишеструки оргазам нити га нужно прижељкује. Понекад је боља ствар да се препустите сопственом оргазму него да безуспјешно покушавате партнерку да наведете да још једном доживи оргазам и на крају да цијела акција остави горак укус у устима. Чињеница је да секс не мора нужно баш увијек да се заврши њеним оргазмом и све док то не постане понављајућа и стандардна појава, све је у најбољем реду. Радије се усредсредите на 'игру', а не само на резултат и задовољство ће постепено доћи само од себе, обострано.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана