Ствари које мушкарци не воле у сексу

vesti-online.com
Ствари које мушкарци не воле у сексу

Има нечега што мушкарци не воле када је секс у питању? Има, иако никада неће одбити секс због тих мана. Проблем се своди у три ријечи - прекривач, пасивност и лажни оргазам.

Секс испод покривача - Често жене искомплексиране својим изгледом избјегавају да њихово тијело буде у потпуности изложено, па користе покривач као заштиту. Порука женама. не правите проблем где га нема. Чим сте дошли до фазе секса, значи да му ваше тијело не смета. Нико није савршен, а мушкарцима је тешко да одоле нагом женском телу.  

Лажни оргазам - Нема ничег узбудљивијег од тога када оба партнера производе сензуалне звуке током секса. Али када страсни јецаји пређу у вјештачке крике и стењање резултат је контрапродуктиван. Не претерујте са вјештачким емоцијама јер их је лако препознати, а мушкарци их не воле и због тога се осећају увријеђеним. 

Пасивност - Иако мушкарци воле да владају ситуацијом и доминирају у сексуалним играма они обожавају и када им жена тачно покаже начин на који воли да буде додирнута. Не чекајте да погоди што вам одговара јер ћете можда морати да се начекате, већ с времена на вријеме преузмите иницијативу и покажите му шта можете. Биће вам захвалан.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана