Страхови који женама убијају вољу за сексом

Aгенције
Страхови који женама убијају вољу за сексом

Парови морају међусобно да се разумију како би имали задовољавајући сексуални живот, због чега је веома важно да мушкарац зна да опусти жену и ослободи је свих страхова. Прочитајте који су то страхови који жени често могу покварити расположење за секс.

Страх од бола

Најчешћи страх код жена јесте да ће их сексуални однос бољети. Заправо, то може толико утицати на жену да ће створити фобију. Некада бол креће психосоматски када жена из страха стегне вагиналне мишиће и учини ситуацију много болнијом него што би заправо била.

Превише се брине око изгледа

Скоро свака жена је мало несигурна у одређени дио тијела. Неке пак, иду превише далеко и преувеличавају ствари чиме лоше утичу на сопствено самопоуздање у сексу. Штавише, мушкарци ово итекако примјете и не воле желе које се боје да ће испасти ружне у његовим очима.

Под великим је притиском

Жене су под сталним притиском да морају бити савршене у кревету. Већина жели да остави добар утисак, што је управо велики минус јер онда нисте опуштени.

Шта ако нешто пође по злу?

Страх од трудноће или полне болести стално је присутан у женском мозгу чак и прије самог секса. Црне мисли су један од главних убица атмосфере које вас чине анксиозном и уплашеном.

Страх од напуштања

Вјеровали или не, али већина жена има страх да ће их мушкарац, ако се добро не покажу у кревету оставити.

Журба за оргазмом

За разлику од мушкараца женама је потребно мало више времена да стигну до оргазма. Још прије почетка секса, жена може осјетити притисак друге стране да исто тако брзо заврши. Не дозволите да вас ико пожурује и потпуно се опустите!

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана