Штета је да барем једном не пробате овакав секс

Tportal
Штета је да барем једном не пробате овакав секс

Вjероватно већина нас има неке тајне жеље кад је сексуални живот у питању. Ево пописа жеља и маштарије које бисте хтjели да се испуне...

За оне који су у браку касно је за секс за једну ноћ. Но за оне који су још слободни ево листе сексуалних искустава која морате да пробате у животу.

Секс на јавном мjесту

Секс у најмрачнијем куту биоскопа, у јавном парку, у аутомобилу, у мору на препуној плажи. Практикујући овакав секс, морате да будете врло дискретни и никако не смијете да изазовете сумњу. Будите опрезни и обазриви према другима.

Играње улога

Желите да будете невина дјевојчица коју је зауставио полицајац или професорка која ће казнити неваљалог студента. За потпуни доживљај обуците се како бисте дочарали атмосферу и уживјели се у улоге. Претварајте се да сте нешто што нисте. Можда ћете на почетку праснути у смијех, али вриједи покушати.

Секс за једну ноћ

Успутни секс с атрактивним странцем. Ово може да буде врло ослобађајуће искуство. Опустите се и остварите фантазије с неким непознатим кога више нећете видјети. Без емоционалног пртљага, без обавеза. Ако сте у браку, договорите се с партнером да се нађете у бару и без ријечи обавите један брзи секс без речи у хотелској соби.

Снимите кућни видео

Да ли сте се икада запитали како изгледате док водите љубав? Обуците секси доњи веш и високе штикле, поставите свијетло, упалите камеру и препустите се уживању. Касније кад вам буде потребно узбуђење, погледајте с партнером тај видео. Да бисте искусили снимање секса, морате да имате потпуно поверење у партнера.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана