Шта значе женски секси снови?

metro-portal.hr
Шта значе женски секси снови?

За почетак, да утјешимо оне који се крај свог партнера буде с осјећајем кривице због мокрих снова у којима њега није било - стручњаци за везе тврде да је потпуно нормално имати такве снове.

Штавише, тврде и да их се не треба срамотити, као и да заправо не представљају никакву опасност за везу. Како сексолози тумаче снове?

Снови о сексу с бившим љубавницима не значе да подсвијесно желите да им се вратите или сте још увијек заљубљени у њега, него да је ваш мозак однекуд ископао та сјећања и сада их обрађује.

Друга је могућност да вас је нешто што вам се догодило подсјетило на ту ситуацију коју сањате и да сте је једноставно на неки начин повезали.

Ако имате вруће снове с особом коју иначе у животу не доживљавате као привлачну, то само значи да је та особа у вама пробудила жестоке осјећаје, на примјер бес, који је повезан са страшћу и ваш је мозак то одлучио уобличити на тај, помало чудан начин.

Има и неких секси снова на које треба обратити пажњу, нарочито на оне у којима се појављује ваш садашњи партнер. Ако је то стварно он, али само с неким малим разликама, попут боје косе, ваша вам подсвјест поручује да вам треба освјежење у вези и да сте упали у рутину.

Секс са савршеним мушкарцем, из снова, који вас може и растужити након буђења јер више не уживате у њему заправо је упозорење да вам у вези нешто недостаје и вријеме је да се тиме озбиљније позабавите и пронађете шта је то што вам фали како би све било савршено.

Извор: метро-портал.хр

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана