Шта жене желе у периоду од 25. до 40. године?

Aгенције
Шта жене желе у периоду од 25. до 40. године?

Недавно истраживање показује да је ово најнапорнији, али и најузбудљивији период живота сваке жене...

Студија, која је имала за циљ да докаже за којим искуствима жене чезну у овим годинама, донијела је веома занимљиве резултате.

Да жена жели сродну душу за цио живот, изгледа да је само мит, посебно у Великој Британији. Наиме, резултати студије показали су да жене у овом периоду желе четири озбиљне везе, четири различита дома, као и пет послова.

Међу прве три најбитније ствари које жене желе да испуне у овом периоду живота су: рођење дјетета, удаја и куповину куће.

Ипак, како је ово период када жена и физички улази у зреле године афирмација је изузетно битна па тако жене не желе да престану с изласцима, а у периоду од 15. године очекују да их мушкарци стартују 907 пута.

"Овај период живота је најхаотичнији за сваку жену. Пун је великих животних одлука почев од тога с ким ћете живјети, како ћете водити своју каријеру и када ћете се остварити у улози мајке", каже психолог Линда Пападопулос – "Свака од ових одлука је дио нашег идентитета, због чега је њихово испуњавање нешто што зна да нас брине, посебно када је данас притисак на женама велики."

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана