Шта жене желе у кревету?

Aгенције
Шта жене желе у кревету?

Жену је тешко задовољити, у кревету и изван њега? Стари клише не држи воду, јер жене јако добро знају шта желе, али се не осјећају довољно слободно да то и изразе, или дају сигнале које друга страна не чита довољно добро.

Будите страствени!

Наравно, постоји вријеме и мјесто за романсу и њежности, али оно за чим жена жуди је и сирова страст. Желите је. Узмите је. Страствено је љубите. Немојте се извињавати због тога што је желите!

Ослушкујте је!

Немојте мислити да жена не зна шта тачно жели у кревету. Будите сексуални партнер који ће одговарати на њене сигнале којима ће вам показати шта највише воли и како је најбоље задовољити. Знајте да ће ваш труд бити награђен.

Покажите јој задовољство

Изразима лица, покретима тијела и гласом јој дајте до знања шта вас узбуђује. Запамтите, велико узбуђење пружа јој и ваш ужитак!

Сексуална интимност

Жели вам рећи најскривеније, најмрачније злочесте мисли. Што сте ви отворенији о својим фантазијама, и она ће бити.

Усредсредите се на цијело тијело

Постоји више од једног мјеста на тијелу које јој може пружити ужитак. Од већ испробаних не одустајте, али проширите интерес и на цијело тијело и пронађите нове зоне које је узбуђују.

Вербална афирмација

Судећи према анкети магазина "Фитнес" и портала Јаху! Шајн, код 44 одсто жена за узбуђење је довољно да јој партнер каже "волим те", док изјава "јако си секси" дјелује на 26 одсто дама.

Секси говор

Подстакните њену злочесту страну и реците јој тачно шта мислите. Реците шта желите да јој урадите, а онда то и учините.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана