Шта жене сексуално привлачи?

Агенције
Шта жене сексуално привлачи?

Мушкарци се углавном увијек жале да је тешко схватити жене и да су оне веома компликоване. Међутим, онлајн анкета је открила неколико једноставних ствари које жене невјероватно привлаче, преносe порталi Times of India и Б92.

Сиједа коса

Главни свјетски тренд је фарбање сиједе косе. Ни жене ни мушкарци не воле када им се виде сиједе длаке, али заправо жене привлаче просиједи мушкарци. Према мишљењу многих жена, сиједа коса додаје ноту мистериозности и зрелости изгледу мушкарца. Према анкети коју је обавио портал Match, чак 72 посто жена мисли да је сиједа коса изузетно секси.

Зној

Зној може бити итекако секси, али не треба претеривати. Нехигијена никада није била привлачна, али тренутно знојење због неког напорног рада може натјерати женско сцре да закуца мало брже. Истраживачи са Универзитета Berkeley тврде да мушки зној узрокује појачано лучење женских хормона.

Ожиљци

Уколико имате ожиљке јасно вам је да ће вас жена питати како сте их добили и да очекује да постоји интересантна прича иза сваког ожиљка. Наравно, ви можете знати да је ожиљак посљедица неспретног пада, али жене ће увек мало улепшати причу када буду маштале о вама.

Кућне биљке

Вјероватно нисте ни претпоставили да жене воле кућне биљке и да ће, уколико виде бар кактус на вашем прозору, њихово срце бити “мекше”. Експерти тврде да се само пола сата седмично проведених у бризи о биљкама у стану или о башти може позитивно одразити на ваше здравље и сексуални живот.

Наочари

Људи који почну да носе наочари у тинејџерском добу углавном имају нелагодност јер знају да ће их повезивати са штреберима, а они желе да су “cool” момци. Међутим, врло брзо постану свјесни, када изађу из школских оквира, да наочари на мушкарцима жене перципирају као одраз интелигенције, зрелости и искуства. Доста сексуалних маштања укључује наочри. Исто важи и за мушкарце.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана