Шта женама смета на мушкарцу?

index.hr
Шта женама смета на мушкарцу?

Љубав је процес учења, а са сваком годином жене постају све мудрије. Неке ствари су их код мушкараца прије одушевљавале, а сада их не подносе. Ове три с временом научи свака жена:

 

1. Мушкарци нестају на радном мјесту

Жене су боље у мултитаскању, док се мушкарци више воле посветити једној ствари и направити је како и доличи. Иако су жене сасвим свјесне чињенице да им више ствари одједном може стварати проблеме, тај податак заборављају када је ријеч о јављању, или нејављању.

Мушкарци се на послу изгубе у раду, а чињеница да не шаљу поруке не значи да им нису драге, већ да тренутно имају посла.

2. Амбиције су важне

Већина жена ће у раним двадесетима флертовати са повременим конобаром, типом који више воли да свира гитару него да тражи посао или типом који жели да путује и не мари за новац. Новац није све, но жене размишљају да је с временом потребно установити амбиције партнера и ускладити га са својима, јер ће у супротном веза тешко опстати.

3. Поруке у поноћ нису баш супер

Када су жене у раним двадесетим, његове пијане поруке у поноћ којима их зове на секс могу да их узбуде, развеселе, па чак и натјерају да помисле да му пуно значе, но с временом тренд слања порука у веселом стању мушкарац постаје напоран. 

Прави мушкарац договара спој са женом током дана, а не навече када схвати да је испуцао све друге опције.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана