Шта женама највише недостаје у вези?

metro-portal.hr
Шта женама највише недостаје у вези?

Нашле сте партнера, све је супер, али се ипак повремено загледате у даљину и присетите неких ствари...

Мушкарци о женама обично мисле да су прилично компликоване, а неке ствари стварно и јесу такве. Наиме, када жена није у вези, често мисли да је управо веза остварење свих њених снова, а с друге стране, кад уђе у везу, креће носталгично да се присећа неких тренутака кад је била сама.

Носталгија понекад и однесе превагу, а у тим тренуцима навиру сjећања о, на примjер, адреналину који осjећају кад се неком непознатом, маркантном и згодном мушкарцу да свој број телефона, што се сигурно не би баш тако лако догодило кад сте у вези.

Исто тако, слобода да у неком тренутку одете из друштва које вам иде на живце, или одете на излет на планину или на море, у вези више не постоји. Без пуно размишљања могле сте свашта и није требало да рачунате на друге људе, што је у вези неминовно.

Празан кревет понекад је тема носталгичних размишљања, поготово ако се пробудите у три ујутру, а покривач вам је отео ваш драги који се сав умотао и хрче на сав глас. У тим тренуцима, празан, мирисан кревет у којем сте само ви изгледа као недосањан сан.

И наравно, оно чега се свака жена у вези или браку најчешће присећа с носталгијом - вријеме за себе и своја мала уживања. Тренуци када вам недостаје ваша када пуна воде и мирисних соли, када можете на миру да погледате омиљену серију или филм, скувати нешто на брзака што само ви волите.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана