Шта то тера жене на секс без љубави?

hot.hr
Шта то тера жене на секс без љубави?

Времена се мијењају и жене су све чешће у улогама које су прије биле намијењене само мушкарцима. Стога не чуди што има сличности и кад је секс у питању.

Самопотврђивање

Можда ће вам звучати чудно, али као и мушкарци, жене често користе секс као начин самопотврђивања. Желе да се осјећају секси, пожељно и желе да буду у могућности да заведу некога. Женама импонује кад их мушкарци гледају с дивљењем. Док је неким женама флерт довољан, неке осјећају задовољство кад се иде до краја.

Секс из освете

Повређена жена спремна је на све. Након што неке жене изгубе вјеру у партнера и љубав, добију потребу да се освете цијелом људском роду. Њен мушки дио, наравно. Таква жена жели да слама срца, али главни јој је циљ да повреди онога који је повредио њу. Осјетиће олакшање чак иако дотична особа никад не сазна да је била с другим мушкарцем.

Физичка потреба

Ако жена нема партнера, физичке потребе могу превладати пре или касније. Таква жена ће тражити 'жртву' јер је њој потребан секс и то је то.

Ослобађање од стреса

Након тешког дана на послу, свако се опушта на свој начин. Неко иде у бар и стрес лечи у алкохолу. Неко се одмара код куће гледајући филмове, а неко крене у потрагу за сексом на једну ноћ. У овом случају секс дође као начин за ублажавање стреса.

Слобода од обавеза

Ово је углавном мушки разлог, али показало се да га у посљедње вријеме практикују и жене. Изгледа да жене све више и чешће желе само да се забаве, без размишљања о томе шта ће припремати за вечеру или како ће опрати хрпу прљавог веша.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана