Шта су неке звијезде урадиле прерано?

Aгенције
Шта су неке звијезде урадиле прерано?

Свијесни смо чињенице да се у посљедње вријеме граница ступања у интимне односе драстично помјерила и да данас дјеца од четрнаест година то раде. Тај тренд није заобишао ни неке познате звијезде, а ево и које.

Глумица која се прославила легендарном серијом "Досије икс" Жилијан Андерсон познатија као Скали је изгубила невиност са само тринаест година. Ово помало шокантно признање је рекла у интервјуу за магазин FHM.

"Урадила сам то са тадашњим дjечком који је био панкер. Морам признати да је то било глупо и неспретно искуство."

Познати холивудски глумац Џони Деп је за часопис "Rolling Stone" признао да је са тринаест година спавао са дjевојком, а већ са четрнаест и први пут пробао дрогу.

Још један колега из свијета филма глумац Џош Броли је невиност изгубио са само једанаест година са дјевојком по имену Грета.

И познати глумац Беницио дел Торо је имао само тринаест година када је приву пут спавао са дјевојком. Глумац је у разговору за магазин "Плејбој" рекао како је још као мали маштао да лиже дјевојчице, а да је невиност изгубио са нешто старијом дамом рекавши како му је било мало чудно, али ипак добро.

Музичар Томи Ли је имао своје прво сексуално искуство са тринаест година и то са најбољом другарицом своје сестре. Да све буде шокантније његова сестра их је ухватила на дјелу и то у гаражи породичне куће.

Позната старлета Ким Кардашијан се свакако на вријеме осигурала од "нежељених посљедица". Наиме, Ким се са четрнаест година консултовала са мамом око примене контрацептивхих пилула, да би непосредно послије и ступила у интимни однос са Тиџеј Џексоном, нећаком легендарног Мајкла Џексона.

Са честнаест година су невиност изгубиле и позната глумица Анжелина Џоли и манекенка Кејт Мос. Манекенка је детаље из свог интимног живота открила у својој биографији. А Анђелина је своје прво сексуално искуство имала са тадашњим дечком, али осим интиме пар је подјелио и још нешто. Наиме, глумица је изјавила да је послије секса хтела да осјети још дубљу везу са дечком па су одлучили да направе мале резове како би им се и крв спојила.

Пјевач популарног бенад "Ред хот чили пеперс" Ентони Кидис је невиност изгубио рано, са дванаест година, али оно што свакако оставља горак укус је чињеница да је то урадио са дјевојком свога оца. Једном приликом је о том догађају изјавио : "Она ме је све вријеме водила кроз то, била је веома њежна и све је било сасвим природно."

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана