Шта се све може сматрати прељубом?

Новости
Шта се све може сматрати прељубом?

Превара не подразумијева само секс и физичку интимност са другом особом. Бар за жене, пишу Вечерње новости.

Превара не подразумијева само секс и физичку интимност са другом особом. Бар за жене. Ваша партнерка вјероватно и слиједеће ствари посматра као невјерство.


Причате другој жени о проблемима у вези - Ако ваша драга сазна да сте колегиници или другарици причали негативно о њој, то ће, с разлогом, доживјети као издају. Све што вам смета, њене навике, понашање према вама, изглед, расправите са њом, не са другим особама, поготово не са женским. Чим тој особи откривате детаље из своје интиме, значи да сте блиски, што ће ваша партнерка доживјети као потенцијалну опасност за однос.

Водите другу жену на "ваше" мјесто - Можда немате лошу намјеру, нити размишљате о превари, али ако вас дјевојка затекне у друштву друге жене на неком специјалном мјесту, вјероватно ће се наљутити. Она за то мјесто везује ваше заједничке успомене, а упад друге жене доживљава као заузимање њене територије.

Маштате о другој жени - Мало је жена које ће прихватити помисао да њихов драги у тренуцима секса замишља колегиницу, бившу дјевојку, другарицу. Још је мање дама којима ће пријати чињеница да њихов мушкарац емотивно машта о некој другој жени. И зато, ако и имате овакве мисли, потрудите се да она никада не сазна за њих.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана