Шта ради професионална „мазуља?

Daily Mail
Шта ради професионална „мазуља?

Џеки Семјуел има 29 година и професионалну „мазионицу" која јој доноси 260$ дневно.

Професионалном мажењу ова жена се окренула како би платила своје студије и подигла сина. У просјеку зарађује 260$ дневно а недјељно се мази са 30 мушкараца, укључујући пензионере и ратне ветеране.

Њена „Мазиона" није прошла неопажено, па су јој са факултета пријетили избацивањем, док су је други називали проститутком.

"Мислим да сам рођена са знањем о мажењу. Грљење је здраво, духовно и забавно" мисли Џеки и додаје „Моји клијенти долазе из различитих побуда. Некима од старије клијентеле жене су преминуле и потребна им је особа са којом ће се осјећати блиско, искусити обичан додир. Млађи клијенти су између двије везе или у проблематичним везама док су неки радознали и само желе да искусе нешто ново и другачије."

Џеки Семјуел се рекламира на интернету и наплаћује сат времена 60$. Грљење се може догодити у било ком дијелу њене колибе у Рочестеру, Њујорку, али њене муштерије најчешће бирају велики кревет.

Забрањено им је да је додирују по дијеловима тијела који су прекривени доњим вешом, преко кога она обавезно носи пиџаму.

Посао се развио тако добро да је сада ангажовала још једну „професионалну мазуљу" - Колин.Понекад се Колин придружи њој и клијенту у „дуплом мажењу".

Упркос строгим правилима која забрањују сексуалну активност, Џеки прима гомиле маилова и позива људи који је етикетирају као проститутку: „Неки од њих мисле да сам гора од проститутке зато што је мажење и грљење интимније од секса. Рекли су ми да "уновчавам љубав"".

Тим, који је њена редовна муштерија, противи се таквим етикетама тврдећи да му је Џеки помогла да преживи веома тежак раскид.

Он је рекао како ће наставити да је виђа и када буде у новој вези:"Нема елемента преваре, нема ничег неморалног" тврди он.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана