Шта омиљена секс поза открива о вашој личности?

Aгенције
Шта омиљена секс поза открива о вашој личности?

Немојте олако схватати ако ваш партнер увијек захтјева одређену позу, јер управо поза у којој се препуштате вођењу љубави и страсти открива пуно тога о вашој личности.

ПОЗА СЕНДВИЧ
Како је треба извести? Прво правило ове позе је да се жена налази доле, равно испружена лицем окренутог према кревету. Мушкарац пак треба да легне на партнерку, такође лицем према доле. Мушкарац треба да се ослони на руке те да одржи равнотежу, јер без обзира колико вас страст понесе, гњечење и јако стискање нису у опису секси игрица.

Шта ова поза говори о вама? Волите традиционалне односе па се потпуно задовољни властитом интимношћу. Ова поза је за парове врло интимна, наиме партнерка лежећи у овој пози открива кичму, која се сматра врло рањивим дијелом тијела, а мушкарац показује своју заштитничку и брижну страну. Ова поза показује како сте одана, поштена и отворена особа.

ПОЗА ДОГИ СТАЈЛ
Како треба да је изведете? Док се жена налази ослоњена на колена и руке, мушкарац се налази иза партнерке.

Шта ова поза говори о вама? Ви сте врло логична и реална особа која чврсто стоји на земљи и не романтизујете живот. Ужитак је ваш приоритет, а други вас сматрају забавном особом која зна добро да се проводи. Ви сте самоувјерена, отворена и доминантна особа.

ПОЗА КАШИКА
Како је треба извести? При том положају жена има лагано савијене ноге те лежи на боку док јој се мушкарац треба у потпуно истом положају приљубити с леђа.

Шта ова поза говори и вама? И док неки за вас кажу како сте ефикасни, други кажу да сте лијни. Овај положај омогућује дубоку пенетрацију, која је увијек бонус, али захтјева и врло мало труда. Можда једноставно водите врло ужурбан начин живота, или пак имате партнера који воли да врло често практикује секс, посебно у вријеме када сте најуморнији.

ПОЗА БРАНИК АУТОМОБИЛА
Како је треба извести? Оба партнера треба да легну окренути лицем према доле, окренути једно од другога у супротним смијеровима. Мушкарац треба ноге да пребаци преко жене, тако да да се задњице партнера додирују.

Шта ова поза говори о вама? Врло сте креативна особа и волите да експериментишете у подручјима и са стварима гдје се други не усуђују. Волите да се истичете од осталих те имате јако изражену личност и ставове па се никада се не поводите за другима, пише Т портал.

ПОЗА ВАРИЈАЦИЈА МИСИОНАРСКЕ ПОЗЕ
Како је треба извести? Ако вам је мисионарска поза већ досадила, њена варијанта би вам могла постати нова омиљена. Оба партнера треба да се усправе клечећи на кољенима па да се окрену једно према другоме, баш баш као код вертикалне мисионарске позе.

Шта ова поза говори о вама? Врло сте дипломатски настројена особа и све око себе сматрате једнаким. Секс је за вас још само једна начин да будете што ближи и што повезанији са својим партнером, а ова поза представља пенетрацију дубоко у вашу интимност.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана