Шта очекивати од мушкарца током година?

tportal.hr
Шта очекивати од мушкарца током година?

Двадесете, тридесете и четрдесете – свако доба носи нешто своје када је ријеч о упознавању мушкараца и улажења у љубавне везе. Доносимо вам неколико савјета који ће вам помоћи у томе

Упознавање мушкараца и изласци могу бити врло забавна ствар, али каткада носе и пуно стреса јер није једноставно сналазити се у модерној џунгли мушко-женских односа. Како би женама помогла у томе, америчка колумнистица и списатељица Анабел Гурвич написала је неколико савјета за жене у двадесетима, тридесетима и четрдесетима.

Ови савети заиста могу помоћи у сналажењу на данашњој 'љубавној сцени'.

Двадесете

У 20-им годинама допуштено је упознавање многих мушкараца и излажење с њима. Међутим, имајте на уму да сваки излазак не подразумјева нужно секс. Забављајте се, играјте се, али будите добронамјерне. Свакако, очекујте и сломљено срце као и неке ожиљке које ћете дуго носити. Имајте на уму да не чините ништа што ћете због посљедица памтити још и у 30-има.

Бонус савјети:

Двадесете су најбоље године за тражење љубави изван граница земље у којој живите, а то подразумјева путовања и коришћење интернета.

Тридесете

У овим годинама женама се чини да немају баш превише времена за мушкарце и изласке јер желе пуно тога да постигну на пољу каријере. Међутим, то је и доба у ком жене почињу полако да размишљају и о смиривању и потенцијалном браку. Иако сте заузете пословним обавезама, држите очи отворене јер вјероватно не желите да вам промакне Онај Прави.

Бонус савјети:

Тридесете нису за губљење времена с погрешним мушкарцима - чим примјетите понашање које није у складу с вашим увјерењима, упалите аларме и будите врло опрезне.

Тридесете су крајње вријеме да коначно научите како мушкарце не можете промјенити ако они сами не желе промјену.

Прије било каквог озбиљног корака, свакако упознајте његове пријатеље јер много тога о њему можете сазнати од њих.

Четрдесете

Жене сада тачно знају шта желе. Поучене искуством, жене у четрдесетима знају да користе свој инстнкт и вјерују му. Научиле су да је љубав важна, али да су у животу важне и друге ствари, посебно оне који их веселе. То је зрелост четрдесетих које женама доносе опуштеност живљења.

Бонус савјети:

Вјерујте свом првом утиску. Ако пијете кафу с мушкарцем, вјерујте емоцијама које осјетите одмах на почетку сусрета. Оне су обично тачне.

Ако не можете да пронађете мушкарца у свом граду, проширите круг дјеловања и посјетите нова мјеста. Никад не знате гдје вас чека срећа.

Ако мушкарце упознајете путем интернета, имајте на уму да врло често лажу када говоре у себи – то је резултат неколико истраживања.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана