Шта никада нећете моћи да промjените код партнера?

Aгенције
Шта никада нећете моћи да промjените код партнера?

Жене се труде да измјене ствари како би им више одговарале, а то покушавају и са партнерима.

 Међутим, треба имати у виду да неке ствари код партнера никада нећете моћи да промјените, ма колико се трудиле. Мушкарци нису толико компликовани као што мислимо, па их није тако тешко разумијети. Када вам каже да престанете да покушавате да га промјените, то је оно што заиста и мисли. Не постоји у томе никакво скривено значење. Ево неких од ствари које ће мушкарци увијек радити, па можете да престанете да се трудите то да промијените.

1. Увијек ће пратити спорт

Већина мушкараца је заинтересована и за више од једног спорта, углавном воле све. Немојте ово задовољство да му ускраћујете. Најбоље је да га пустите да гледа шта год хоће, а да ви то вријеме паметно искористите. Ниједна утакмица не траје толико дуго, а партнер ће вас још више цијенити јер му нисте зановијетали док ју је гледао.

2. Безазлене лажи

Партнер ће вам скоро увијек рећи понеку безазлену лаж да бисте се боље осјећали. На примјер, никада вам неће рећи да вам хаљина лоше стоји или да не воли ваше родитеље, већ управо супротно. Он то ради јер не жели да се осјећате лоше и узнемирено.

3. Гледаће друге жене

То је једна од лошијих навика коју мушкарци посједују, али је се не могу рјешити. На крају крајева, гледање није варање, а сви смо само људи и овакво понашање не треба да вас узнемири.

4. Неће никада превише пажње посвећивати одјећи

То се не односи на све мушкарце, али већина њих не мари толико за своју одјећу и њену куповину препуштају дјевојкама или женама. Наравно да воле да добро изгледају, али не воле да вријеме проводе у куповини одјеће. Поводом тога не можете ништа да урадите, већ само да то прихватите.

5. Увијек ће бити мамини синови

Неће се сви сагласити са овим, али мушкарци су веома везани за своје мајке, ма колико имали година. То је разумљиво, јер је мајка прва жена са којом су се сусрели и која их је васпитала да буду такви какви су данас.

6. Избјегаваће причу о осјећањима

Жене су увијек биле романтичније и зато воле да разговарају о осјећањима. Међутим, мушкарци су другачији, прагматичнији и иако сматрају да је комуникација потребна за успјешну везу, не желе стално да разговарају о својим осјећањима.

7. Увијек ће вам замјерати што се толико дуго спремате

Сваки мушкарац воли да му дјевојка или жена добро изгледа, али никада неће схватити зашто им је потребно толико времена да се среде, када већ добро изгледају. Ово заправо треба да ласка.

8. Увијек ће вољети видео игрице

Не треба чак ни да се трудите да разумухете зашто сваки мушкарац воли да игра видео игрице. Једноставно то треба да прихватите и схватите да је сваки мушкарац дубоко у себи још мало дијете које воли да се игра.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана