Шта не бисте требали да радите послије секса!?

Агенције
Шта не бисте требали да радите послије секса!?

Ова тема би радије могла да се односи на женски пол, па ако имате слаб стомак...боље је да одмах прекинете са читањем и пређете на...рецимо...филмове Стивена Спилберга...

 

Поспремање након секса

Поспремање одмах након секса је нешто што дефинитивно не би требала жена да уради. Скупљање чарапа и доњег рубља с пода, мијењање плахти и постељине, претвара ваш секс у нешто "што је морало да се обави". Радије лезите загрљени бар неколико минута и уживајте у тренуцима.

Постављање питања

За питања као што је "Шта то значи за нас?" и разговор о томе да ли је овај секс значио почетак везе, кревет је, дефинитивно најгоре мјесто. Опуштајући тренуци након секса су најгоре вријеме за компликоване разговоре о вашој будућности па их сачувајте за неко друго вријеме и мјесто.

Читање литаније

Држање предавања о томе да ниси његов сексуални објекат, шамарање кад спомене неку сексуалну перверзију, исмијавање његових жеља и очекивања да све ради како ти пожелиш и то "у име љубави" нису поштена према мушкарцима. Запамти, обоје сте у томе и ту сте да би заједно уживали, а не да би се све вртјело само око тебе.

Одлазак усред предигре

Започети предигру и онда отићи у купатило да обавите хигијенски ритуал прије спавања, да скинете шминку, оперете зубе и... а затим се вратите у кревет и очекујете да те он напаљен чека, звучи прилично нереално, зар не???

Нико не воли да заспе са шминком, али напалити га, а затим га оставити на сувом и онда га поново напалити и није баш нека фора. Топло - хладно...пали - гаси... нико не воли, па ни ти, зар не? То је више као да сте шепртља.

Не запуштај га

Немој да допустиш да изгледаш као амазонка. Осим личне хигијене, мушкарци воле да вјерују да су жене савршене и ако изгледаш уредно...чисто...више времена ће да жели да проведе доле. Депилација воском боли али се исплати, а уосталом, и "дрпатор" је увијек ту за срећна рјешења.

Направити драму

И њима зна да се догоди да нису расположени за секс или да им се бриге мотају по глави, па не могу увијек да буду у сексуалној форми. У случају да подбаци, немој да правиш од муве слона и постављати милион питања, нити да га нападаш са питањима јеси ли му још увијек секси или има ли другу! Свако има своје проблеме, па имај разумијевања и буди подршка свом мушкарцу.

Очекивање да сваки пут буде као први...добро...евентуално други

Очекивати од њега да ће посути кревет латицама и палити мирисне свијеће сваки пут кад идете у кревет је равно његовим жељама да ти непрестано глумиш порно звијезду.

Дакле, није баш реално. Такође, не можеш да очекујеш ни да ћете цијелу ноћ спавати држећи се за руке. Мало привијања је нужно, али након тога његова рука преко тебе ће бити довољна и буди задовољна с тим.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана