Шта мушкарци желе током секса?

Супер жена
Шта мушкарци желе током секса?

Уколико је за вас још увијек загонетка шта то мушкарци желе током секса, можда ће вам бити од помоћи слиједећи савјети. Ево кратке листе предлога како да обрадујете свог партнера у кревету.

Ентузијазам

Када је секс у питању, не постоји петица за труд. Мушкарци желе некога ко је подједнако заинтересован за секс и не понаша се као да им чини услугу или "отаљава посао". Ништа није тако заводљиво као ентузијазам у сексу, јер он може да надмаши и савршен изглед. Мушкарцима је потребна подршка и жена која је спремна да проба нове ствари. То не значи да треба да испробате све из књиге "50 нијанси - Сива", али будите отворени за нове идеје. "Сексуална жеља је као апетит, а сви понекад желимо да испробамо неки нови укус. Сигурно би нам брзо досадило да стално једемо на истом мјесту и исто јело", каже сексолог Лу Пегет. Нови трикови не морају бити дио свакодневног репертоара, али неке новине с времена на вријеме, могу да освјеже сексуални живот.

Похвала

Обично су жене те којима је потребно охрабрење и потврда да добро изгледају, али и мушкарци су подједнако рањиви. Зато ће жена која зна да похвали и удијели комплимент увијек имати наклоност свог партнера. "Сваки мушкарац жели да зна да има 'оно нешто' што га чини пожељним. Било да је то изглед или интелект, смисао за хумор, реците свом партнеру шта га чини тако посебним", каже Пегет.

Самоувјереност

Немојте гасити свјетла када сте са партнером, пустите га да вас види и прекините да бринете због "критичних" дјелова свог тијела. Будите самоуверене, јер то је оно што мушкарци желе. Уосталом, мушкарци су визуелна бића и узбуђује их оно што виде. Немојте се плашити да кажете шта желите, усудите се и да наређујете, макар у спаваћој соби. Већина ће вам бити захвална на инструкцијама, посебно ако то значи да ће вас тако задовољити.

Додир фантазије и безобразна шапутања

Подијелите своје фантазије са партнером, али саслушајте и ви његове. Већина мушкараца се плаши да исприча своје фантазије из страха да би га партнерка могла осуђивати или исмејавати. Не морате му дословце испунити све жеље, али пронађите компромисно рјешење. Направите заједначки сценарио.

Масажа

Који мушкарац не жели жену која зна добро да ... масира? Притом се не мисли само на масажу сексуалног типа. И обична масажа може бити врло еротична, јер додир је једна од основних људских потреба. Била сензуална или не, масажа је један од најљепших поклона који можете приуштити свом партнеру. Додири по цијелом тијелу подједнако пријају и мушкарцима и женама, а масажа је одлична и као предигра.

Иницијатива

Момци желе дјевојке које су у стању да преузму иницијативу. Мада је у ДНК мушкарца уписано да има улогу заштитника, што се преноси и у спаваћу собу, стална контрола ситуације може и да досади. Зато будите и ви понекад иницијатор. Осим што ће ваша иницијатива узбудити партнера, потајно је жеља сваког мушкарца да се бар на тренутак преда и препусти контролу. Спонтаност је такође нешто што их узбуђује и зато немојте пажљиво планирати сваки корак. Ишчекивање шта би слиједеће могло да се деси и страх од непознатог подигнуће либидо вашем мушкарцу.

Самозадовољавање

Као што смо већ рекли мушкарци су визуелна бића, а жена која је спремна да се додирује пред партнером, не само што ће показати да је самоувјерена, већ ће пружити невиђено задовољство свом партнеру. Ово може додатно да ојача вашу везу, јер показује да сте спремни да своје најинтимније тренутке подјелите са партнером. Можете повремено покушати и са мало грубости и дивљег секса, јер мушкарац воли да се осјећа жељеним. Секс не мора увијек да буде сладак и романтичан.

Лични потпис

Осмислите лични потпис. Будите јединствени, видите шта је то што вашег портнера највише узбуђује, било да је то нека поза и потез који изводите, доведите га до савршенства. Можете га и назвати по свом партнеру. Јер, мушкарац жели да се осјећа као да је једини на свијету, а ово је начин да му то ставите до знања.

Чипка

Може вам се учинити да нема потребе да купујете секси веш, када ће он ионако убрзо завршити згужван на поду. Али још једном наглашавамо, мушкарци су визуелна бића и када виде свој поклон лијепо упакован желеће што прије да га отпакују. Мушкарци воле представе само за њихове очи и сензуалан веш који пружа само назнаку оног што је испод.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана