Шта мушкарци желе да знате, а срамота их је да кажу?

Magazin.net
Шта мушкарци желе да знате, а срамота их је да кажу?

Постоје ствари које можда нису "политички коректне" за рећи, али мушкарцима пуно значе. Слиједи 13 таквих тема.

Мушкарци желе да причају о сексу у раној фази везе, али не знају како

Кад би већ на другом састанку постављао питања о томе шта вас узбуђује и какав секс волите, вјероватно бисте били шокирани и побјегли главом без обзира. То им је важно и желе о томе да причају, али се боје да ће мислити да је језиво.

Важније им је ко сте од онога што радите

Кад говорите о томе који сте факултет завршили или о напредовању на послу, срећни су због вас, али због тога неће пожељети да буду с вама. Више цијене вашу личност од пословних успијеха. Да ли сте забавни, љубазни, њежни? У те ће се ствари заљубити.

Боје се да сте заинтересоване само за једну ствар

Жене брину да је то секс. Мушкарци брину да је то новац. Ноћна мора им је да ће се претворити у ходајући новчаник.

Ако им дате мало простора, скинуће вам звијезде с неба

Мушкарцима треба мјесто на ком ће бити сами са собом, размишљати, лијечити ране. То нема везе с вама. Ако им можете осигурати такво мјесто, знаће да их разумијете и биће спремни да стану пред воз да би вас заштитили.

Примају толико различитих сигнала да понекад не знају како би се понашали

На послу желите једнакост, на састанку да планира и преузме вођство. У много ситуација важна су заједничка искуства, али тешко их је увијек планирати и предвидети успијех.

Не боје се везивања, боје се да ће се претворити у млакоње којима жене стално приговарају, у какве су се претворили њихови пријатељи

Страх од везивања погрешно је протумачен. Није их страх да буду с једном особом до краја живота. Страх их је да ће се веза претворити у нешто што не препознају. Да ће престати да раде ствари које воле због особе коју воле.

Прилично им је тешко јер увијек морају бити иницијатори

Понашају се као да им је свеједно, али то је зашто што немају избора. Одувијек су морали да буду спремни на 'лов', преузимање иницијативе и ризик од одбијања.

Схватите, мушкарци воле да поправљају ствари. Ако стално морају да слушају о вашим проблемима које не могу да ријеше, осјећаће се као слабићи.

Жене понекад не желе да им мушкарац понуди ријешење за неки проблем, желе само некога ко ће их слушати. Али они не могу само слушати и рећи: То је грозно. Желе да ријеше проблем и тешко им је да разумију зашто нисте заинтересовани да чујете ријешење за проблем који вас мучи.

Потребни су им пријатељи. Можда вама изгледа као да само пију пиво, али они се тако емоционално повезују

За разлику од жена које се налазе с пријатељицама и разглабају о љубави и животу, мушкарци се налазе и раде разне ствари. Гледају утакмице, играју игрице. Та су дружења битна за њихово повезивање и такве су им везе потребне, иако их је понекад то срамота да признају.

Оно да пут до љубави иде преко стомака је тачно

Не очекују да будете врхунска куварица, али ако припремате укусну храну и вољни сте да то чините, за мушкарца сте пун погодак.

Страствени су око ствари које су вама безначајне – аутомобили, спорт, игрице. Не морате их вољети, али их немојте омаловажавати

Мушкарцима су потребни безазлени начини да побјегну од свакодневице која их притиска. Можете се повремено шалити на тај рачун, али ако вам у навику пређе да омаловажавате његове хобије, то може озбиљно наштетити вези.

Једноставнији су од вас, али су осјетљиви око ствари које су им битне

Мушкарци можда имају једноставније потребе од жена, али оно што је важно стварно је важно. Да их прихватите онакве какви јесу. Да показујете приврженост и љубав. Да сте захвалне кад се жртвују. Листа варира од мушкарца до мушкарца, али то је кључно за њихово емоционално здравље.

Желе да будете срећне

Мушкарци живе дуже и далеко срећније ако су у вези испуњеној љубављу. Упркос изазовима проналаска везе и труда који улажу да она успије, они то желе колико и ви.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана