Шта мушкарци очекују да жене знају о сексу

tportal.hr
Шта мушкарци очекују да жене знају о сексу

Уколико мислите да су мушкарци једноставнији од жена варате се. За њих је спаваћа соба једана велика позорница, а како бисте што боље упознали глумца, откривамо вам шта је то што би они волели да ви знате.

 

Воле да их похвалите

Ни они нису имуни на комплименте. Било да су обучени или голи и мушкарци обожавају кад их почастите и упутите им неки коментар. Посебно су захвални ако похвалите њихове атрибуте и вjештине.

Воле секс због секса

Мушкарци цijене интимност, али исто тако обожавају само секс. То не значи да они желе доминацију, већ једноставно обожавају секс због секса који по њиховом мишљењу треба понекад да буде само то.

Они нису само пе

Све се врти око пениса, кад је предигра и секс у питању. Ипак, и они имају друге ерогене зоне, па не би било лоше да се понекад и њих сjетите.

Порнографија

Већина жена се згрози када сазна да им партнер гледа порнографске садржаје, али то не мора бити тако лоше. Статистика каже да сексуалних зависника има само четири одсто, па су шансе да је ваш партнер међу њима јако мале.

Мушкарци су увijек спремни на секс

Мушкарцима је секс славље, па би вољели да је и вама исто толико битан. Ако то није довољан разлог, онда би свакако вољели да увијек имате на уму да оргазам ослобађа окситоцин, зближава партнере, ослобађа напетости, смањује крвни притисак.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана