Шта мушкарци не воле да виде на женама?

Агенције
Шта мушкарци не воле да виде на женама?

Жене ће урадити све како би изгледале лијепо. Неријетко пред огледалом проводимо превише времена како бисмо постигле изглед који би се свидио мушкарцу којег волимо. Међутим, неки производи за љепоту су потпуно непожељни јер их мушкарци не воле. Откривамо вам шта треба да избјегавате.

Екстензије

Екстензије користе све славне даме како би њихова коса била што бујнија и љепша. Међутим, екстензије се сигурно неће свидјети вашем драгом. Мушкарци воле да прођу рукама кроз вашу косу, а ако наиђу на чворове, убудуће ће се сигурно суздржавати да то опет ураде.

Вјештачке трепавице

Вјештачке трепавице чине наше очи крупнијим и заводљивијим, али вашем драгом се неће свидјети. Ако се ујтру пробудите поред њега са напола одлијепљеним трепавицама, то сигурно неће бити нимало лијеп призор.

Црвени кармин

Многе жене воле црвени кармин јер је моћан, секси и у тренутку их претвара у ватрене заводнице. Док сте ви одушевљене црвеним кармином, он види црвене мрље на свом лицу и размишља о томе колико ће тог кармина појести ако вас пољуби.

Превише пудера

Пудер треба да се стопи са вашим теном и изгледа природно. Наслаге пудера, поготово на ситним линијама на лицу, не изгледају нимало привлачно. Ако претерујете са шминком, њему ћете изгледати као да носите маску и размишљаће о томе колико слојева треба да скине како би дошао до ваше коже.

Огуљен лак на ноктима

Када идете са њим на састанак будите сигурне да су вам нокти сређени. Ако немате времена за лакирање, боље скините стару подлогу јер ће му се сигурно више допасти природни нокти, него до пола искрзан лак.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана