Шта мушкарци најчешће крију на Фејсбуку?

Index.hr
Шта мушкарци најчешће крију на Фејсбуку?

Ако је статус везе сакривен, значи да постоји могућност да нешто крије. Жене нису једине које лажу о годинама - то раде и мушкарци, али из других разлога...

Интернет је мјесто на којем свако може да буде оно што жели, чак и ако то нема апсолутно никакве везе са стварним стањем. Мушкарци тако врло често лажу на Фејсбуку, а ово су најчешће ствари око којих нису искрени.

Статус везе

Ако је сакривен, значи да постоји могућност да нешто муља. Мушкарци у вези немају проблема са стављањем таквог статуса, док ће преваранти пронаћи начин да створе привид слободе, иако су можда већ годинама заузети.

Године

Жене нису једине које лажу о годинама - то раде и мушкарци, али из других разлога и често у другом смјеру. Док ће већина жена спустити бројку, мушкарци ће ју мало повећати, како би добили на озбиљности.

Посао

Предузетник? Менаџер? Бизнисмен? Све су ово одлични називи за послове који се баш и не могу дефинисати. Ту су наравно и фриленсери, односи с јавношћу у фирми која остаје неименована, предсједник задруге итд… Мушкарци некада крију свој пословни статус, па није чудно ако налетите на типа који дијели летке, а под рубрику посао ставља стручњак за маркетинг.

Хоби

Сви га имамо, али када је ријеч о мушкарцу који покушава да импресионира жену, он их има више него што можемо да замислимо. Од тениса и уобичајених спортова, до спортског риболова, мушкарци ће често лагати када је ријеч о начину на који проводе слободно вријеме.

Финансијски статус

Новац је неважан паметним женама, али мушкарци то некада не схватају, па није ријеткост видети профилну слику на којој јунак приче стоји покрај нечијег аута и глуми да је његов. Лажни животни стил привући ће погрешне жене, а ни оне неће остати једном када схвате да је све само добро изрежирана глума.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана