Шта је заједничко свим прељубницима?

Index.hr
Шта је заједничко свим прељубницима?

Уз оне несигурне, и нарцисоидни мушкарци често варају. Чак и ако имате добар сексуални живот, могуће је да вара.

Мушкарци који варају стварају проблеме женама: након неког времена, почињемо да мислимо да су сви мушкарци исти. Иако то није истина, истина је да они мушкарци којима превара није страна, врло често имају неке заједничке карактеристике.

Чувају мобилни далеко од погледа

Мушкарац који не крије ништа, оставиће мобилни на столу и отићи до купатила, иако му дјевојка сједи одмах поред телефона. Мушкарац који има проблем са остављањем мобилног поред дјевојке, вјероватно нешто и скрива. Варалице често паниче када је њихов телефон предалеко од њих.

Несигурни су

Због изгледа, тежине, посла на којем их неко не цијени… Све ове ствари могу у мушкарцу да изазову потребу да вара, јер му превара враћа вјеру у то да је још увјек довољно добар мушкарац.

Нарцисоидни су

Уз оне несигурне, и нарцисоидни мушкарци често варају. И њима је потребан доказ да су довољно добри, а након што га добију од своје дјевојке, морају да га потраже и код других жена, јер им једна потврда једноставно није довољно добра.

Нису нежни

Сексуални чин је једно, а права интимност нешто сасвим друго. Ако се твој дечко у задње вријеме мање мази него што је то пре радио, постоји могућност да се мази са неком другом. Чак и ако имате добар сексуални живот, могуће је да вара, јер је секс физички чин, док је њежности теже одглумити.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана