Шта је потребно за озбиљну везу?

Daily Mail
Шта је потребно за озбиљну везу?

Како би почетна романса процвјетала у дугорочну везу потребно је да са партнером имате 22 заједничка оброка, два одмора и потребно је да потрошите барем 3.000 евра на поклоне, ако је вјеровати стручњацима.

А уколико вам све ово изгледа као превише посла, такође морате да прегрмите барем седам већих свађа како би могли да се назовете паром.

Марк Хол, Извршни директор сајте за животне савјете Socked.co.uk - која је наручила ово истраживање, сматра да иако самци могу да упознају партнера на интернету, као и на конвенционалан начин (кафићи, барови, преко пријатеља...), конзументска природа друштва полако узима свој данак с обзиром на чињеницу да људи улажу све мање времена и новца у љубав.

„Рjешили смо да израчунамо све што је потребно да би ушли у озбиљну везу и, уколико смо у праву, право је чудо како је људска раса стигла оволико далеко. По нашим прорачунима, веза свега 3 одсто парова трајаће довољно дуго да они стану пред матичара", изјавио је Хол.

Судећи по резултатима до којих је сајт дошао, дугорочна љубав захтjева: 22 оброка као пар, пет оброка са пријатељима, два одмора, упознавање родитеља и два ноћења у њиховој кући као и одобрење барем половине пријатеља и родбине.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана