Шта доводи до раскида?

Агенције
Шта доводи до раскида?

Грешке које доводе до краха везе некада могу бити врло једноставне као што је недостатак комуникације и интимности. Прочитајте листу најчешћих разлога који доводе до раскида и увидите да ли се и вама слично дешава, те порадите на томе.

Варање

Прво на листи разлога јесте варање. Ако вас неко превари, раскид је сасвим логичан слијед догађаја. Ово је једна од најчешћих погрешака која доводи до раскида.

Недостатак комуникације

Веза захтјева сталну комуникацију међу партнерима. Уколико таложите осјећања и не говорите о њима то ће довести до отуђења, а касније и честих свађа. Уколико Причајте и причајте са партнером, што више можете...

Недостатак интимности

Не говоримо само о сексу. Поред сталне комуникације, вас двоје се морате повезати на неком вишем нивоу. Уколико се добро не забављате у сопственој вези, зашто сте у њој?

Не признајете једно друго

Понекада када сте у лошој вези, ви као да не примјећујете једно друго. Постојите само "на папиру", али нема праве комуникације међу вама. Уколико живите заједно, то више изгледа као да сте цимери, а не партнери.

Не слушате се

Ово иде "руку под руку" са недостатком комуникације – вас двоје ни не слушате једно друго. Уколико слушате свог партнера, ви ћете имати и више разумијевања за његове потребе. У вези морате стално обраћати пажњу на ово!

 

Љубомора

Наравно, неизоставна љубомора. Свако од нас је помало љубоморан, али када дозволите да љубомора прерасте на неки сасвим нови ниво, посебно када је неоправдана и опсесивна ту већ настаје велики проблем. Љубомора у вези такође означава велико неповјерење.

Неповјерење

Малоприје поменуто неповјерење доводи до потпуног уништења везе. Свакако да постоји разлог због код не вјерујете свом партнеру као раније. Оно се може поправити уз пуно труда и рада, али тек када рјешите проблем због ког је настало.

Параноја

Да ли стално параноишете да ће партнер раскинути са вама, напустити вас? Ово је једна од честих грешака која доводи до захлађења љубавног односа, посебно са његове стране јер парнер који није параноичан под притиском је да остане уз вас, умјесто да то добровољно жели.

Претурање по личним стварима

Само зато што сте заједно не значи да имате право да претурате по његовим стварима. Оваква врста њушкања је један од већих узорка раскида, јер ко жели да му неко стално претура по стварима? Зато дјевојке, оставите његов телефон на миру, интимну фиоку и покушајте да му вјерујете.

Флертовање

Коначно, безазлена и мала ствар попут флерта са колегиницама или случајном пролазницом може окончати вашу везу. Нико не воли да га неко прави љубоморним на овај начин, а ако ваш партнер то константно ради, то може бити сигуран знак да он није за вас.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана