Шта чини секс бомбу у кревету?

tportal.hr
Шта чини секс бомбу у кревету?

Секс експерт, Трејси Кокс, поделила је неколико савjета који женама могу помоћи да постану боље у кревету. Уколико вам је стално да свом партнеру приуштите незаборавне тренутке у кревету, онда је вријеме да развијете неке нове вјештине.

Осјећа се добро у својој кожи

Већ и врапци на грани знају да су срећније жене оне које о себи имају добро мишљење. "Хиљаду истраживања је показало је да самосвјесне жене више уживају у сексу јер знају да иницирају ствари, али и траже оно што желе. Жене се брину око својих облина, али мушкарци њих баш воле", напомиње Трејси. Дакле, задатак жене је да пронађе начин да се добро осјећа у свом тијелу, тада ће и у кревету постати права чаробница.

Зна да га загрије

Баш као и жене и мушкарци воле додиривање, мажење и масирање. Нека то буде увертира у вашу сексуалну иницијативу. Крените са масажом главе онако како то чини ваша фризерка када вам пере косу. Потом наставите с масажом врата, рамена и даље… Он то никада неће заборавити.

Води одличну предигру

За већину мушкараца предигра заправо значи орални секс. Ипак, жене знају да на том подрчују постоји још много тога. Трејси женама савјетује да науче своје мушкарце шта се све може радити у предигри. "Дакле, потребно је да жене буду мало храбре и маштовите те да науче своје мушкарце како предигра може бити дивна", каже она. Али шта тачно чинити? О томе размислите сами и покрените невјероватну креативност.

Воли да прича

Жене не воле да говоре простоте током секса, иако мушкарци то обожавају. "Жене не знају колико им добробити такве ријечи могу донијети. Такве жене су привлачније у сексу, међутим пошто већина има проблем са вјербалним изражавањем ако им је непријатно, зато постоје SMS-ови и мејлови. Тиме можете пробити лед", саветује Трејси.

Она је злочеста

Мушкарци воле да раде злочесте ствари, па им је посебно занимљив секс који се одвија на мjестима на којима можда баш и не би требало. Дакле, и жене треба да ослободе у себи своју злочесту страну. Будите неваљале, предложите нешто што до сада нисте радили. Њему ће се јако свидети ваша "нова" страна.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана