Шокантна сазнања о сексу за која нисте чули

24sata.rs
Шокантна сазнања о сексу за која нисте чули

Циклуси свjетла утичу на плодност. У прошлости жене су овулацију имале током пуног мјесеца (када је свјетло).

Свјетло и плодност

Данас, у вријеме вјештачке расвете и екрана, жене нису у складу с природом и биологијом. Зато неке даме мијењају свјетла у спаваћој соби у складу с мјесечевим мијенама и тако мијењају своју овулацију.

Трудноћа пет дана послије секса

Истраживања су показала да понекад сперма може да преживи у цервикалној слузи пет до осам дана послије секса, прије него што је јајна ћелија спремна за оплодњу.

Три ерогене зоне

Жене имају три ерогене зоне - клиторис, Г-тачку и сам улаз грлића материце. Неки тврде да на том списку треба да буду и брадавице.

Штикле и оргазам

Научници тврде да оргазам на замишљеној скали обично иде од нула до 60. Ако носите штикле, онда сте већ на 55. Неке ципеле с високом штиклом имају лук који је сличан женској карлици за вријеме оргазма. Штикле праве контракције у карлици, што може да буде проблематично јер карлица више не може да има контракције за време оргазма.

Пилула убија либидо

Било која хормонска контрацепција има психолошке нуспојаве. Послије престанка узимања пилуле партнер може мање да привлачи жену јер биохемијска компатибилност није једнака без додатних хормона.

Сједење узбуђује

Анални живци који се налазе испод задњице и сједећих костију утичу на ткиво које дјелује на узбуђење (вагину, клиторис, анус и сл.).

Извор: 24сата.рс

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана