Ситуације у сексу на које вас нико није припремио

hot.hr
Ситуације у сексу на које вас нико није припремио

Постоји пуно тога у сексу на шта никада нећете бити припремљени...

Први секс није свима остао у лијепом сећању. Многи губитак невиности не желе ни да памте. Доносимо вам списак ствари које се догађају у сексу, али вам их нико није испричао ни споменуо.

Ах, ти непријатни звукови

Људско тијело може да произведе више од 200 различитих звукова, а ни један од њих није тако неприкладан као испуштање гасова током секса. У стварном животу испуштање гасова током секса једноставно се догађа и никоме у том тренутку није пријатно, ни ономе коме се то догодило, ни ономе ко је чуо.

Неки могу сатима, а ви?

Колико сте пута чули да неки парови имају маратонски секс и да могу то да раде сатима? Тек онда кад неко испроба маратонски секс у стварном животу, схвати колико је то тешко, готово и немогуће. Без обзира у каквој форми били, није лако имати секс 40 минута без престанка, а замислите како је тек женама и њиховој вагини... Наравно да можете да имате секс и цио дан ако желите, али имајте на уму да ће вам требати пуно пауза и одмора између акција. Требаће вам вода да не дехидрирате. Требаће вам лубрикант. Требаће вам кондиција.

Неописива палета мириса

Не можете схватити шта ово значи док не уђете у неку собу одмах након што се је неко у њој имао секс. Двоје људи се знојило и спојило гениталије, а то мора да створи одређене мирисе. Неко вам је о овоме можда и причао, али док се сами у то не увјерите, неће вам бити сасвим јасно о каквим се палетама мириса ради. Све те излучевине које настају током секса нису без мириса.

Све што је ушло мора да изађе

Ово се догађа само оним паровима који не користе презерватив као облик заштите. Дакле сви они који практикују сигуран секс, овако нешто неће искусити. Након што мушкарац ејакулира у вагину, тај ће садржај исцурити споља у једном тренутку. А кад се тако нешто догоди први пут, многи су поприлично изненађени.

Умор? Да, умор!

Иако мушкарци, а све више и жене често мисле на секс, то не значи да су увијек и спремни за секс. Умор је понекад пресудан. Кад мушкарац одбије секс жена је збуњена и мисли да нешто није у реду. Али можда је све у реду, само је мушкарац у неком лошем расположењу, под стресом или је једноставно уморан.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана