Сигурни знакови да је мамин син

zadovoljna.hr
Сигурни знакови да је мамин син

Упознате савршеног мушкарца, започнете везу и све је савршено, а онда упознате његову мајку и схватите да нешто није у реду јер се он другачије понаша на помен њеног имена.

 

Ријеч је о мамином синчићу, од кога многе жене бјеже. Доносимо вам пет знакова по којима ћете га препознати:

Упоређује мамино кување с вашим

Знамо да је мамина кухиња увијек најбоља и некако има бољи укус, али константно поређење никако није пријатно нити ласкаво. Реченице попут 'Баш и није као мамина' или 'Мама то не ради тако', врло брзо могу постати иритантне.

Мама му још увијек пере веш

Иако је много лакше однијети прљаво рубље неком другом и покупити га мирисног, постоје границе које разликују дјечака од мушкарца. Ова радња посебно је забрињавајућа када мушкарац почне да живи с партнерком и успркос томе још увијек носи кесе веша код мамице.

Сваки дан се чују (или виде)

Сваки дан га назове како би му пожељела добро јутро и лаку ноћ или како би га питала шта је јео или што ће јести. Овај сценарио доживјеле су многе жене, но када и он сам то чини неколико пута на дан, сваки дан велика је вероватноћа да је ријеч о правом мамином синчићу.

Увијек заузима мамину страну

'Мама је увијек у праву', реченица је који никако не желимо чути од свог партнера. Ако током расправа он увијек заузима мамину страну, уважава искључиво њено мишљење или вам покушава објаснити да попустите јер то је ипак његова крхка и осјетљива мама, онда имате проблем.

Мама га посјећује без најаве

Осим ако не живите у истом простору редовно се појављивати неком у стан без најаве мало је необично, а можемо рећи и непристојно. Не ради се о томе да је не желите у својој кући, већ о приватности која би требала бити једнако важна вама као и вашем партнеру. Ако је то њему нормално и не разумије у чему је проблем онда сте и ви у проблему.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана