Шест (не)уобичајених места за секс у стану

Агенције
Шест (не)уобичајених места за секс у стану

Лако је запасти у рутину током дугих веза и љубав водити готово увијек на истом мјесту - у кревету у спаваћој соби. Е, па, немојте то да дозволите! А ми ћемо вам помоћи с неколико предлога...

Понекад је потребно зачинити сексуални живот увођењем нових поза, а на одмет није и промена места на којима ћете играти прљаве игрице.

Кухиња

Осим за кување, кухиња је идеално мјесто и за секс. Зашто не бисте испробали како то изгледа кад се страсти распламсају на кухињском столу или пулту? Позовите партнера/партнерку у кухињу одевени само у кецељу.

Кутлачу припремите за случај да вас не слуша.

Машина за прање веша

Хрпу прљавог веша убаците у машину ставите на прање. Центрифуга ће, у сурадњи с твојим/ом партнером/партнерком, пружити незабораван доживљај!

Под тушем

Након напорног дана сви једва чекамо да одемо под туш. Али, да то не би било само једно у низу рутинских туширања, нека ти се придружи партнер/партнерка, ради "помоћи"... Доживјети оргазам и при том остати чист - савршено!

Кауч

Гледате филм и одједном се напалите једно на друго? Овог пута немојте бјежати у спаваћу собу, већ се безбрижно препустите ужицима испред ТВ-а.

Степенице

Вјероватно једно од најподцјењенијих мјеста за секс, али је савршено за орални секс или позу обрнуте каубојке!

Испред огледала

Огледала су једна од најпопуларнијих играчака за секс икад. С правом! Сви их имамо, а помоћу њих, можемо да видимо секс и из другога угла...дословно!

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана