Шест мушких квалитета које жене изузетно цијене

Index.hr
Шест мушких квалитета које жене изузетно цијене

Различитим женама привлачни су различити мушкарци, но већина жена би се сложила да су ове квалитете код мушкараца тражене од стране готово свих жена.

Директност

Жене равнодушност не сматрају привлачном, напротив - клиширано мишљење да су привлачни фрајери са “какогод” ставом није тачно. То је показатељ да немају нити карактер, нити особност. Жене респектују мушкарце који им поклањају пуну пажњу.

Вјерност

Цијене се типови који су довољно мужевни и јаки да се могу одупријети својим “животињским” нагонима. Као што ни они не желе возати градски бицикл кад могу имати властити, тако не желе ни жене.

Каваљерство

Галантност и шармантност двије су особине које никад нису излазиле из моде. Волимо “старомодне” мушкарце с финим манирима, који своје жене знају третирати како и приличи - као даме.

Духовитост

Свака жена пада на овај квалитет и једна је од оних које су нам при врху пописа тражених врлина. Ми смо емоционална бића па смијех повезујемо с позитивним асоцијацијама. Стога, успију ли нас насмијати, уз њих ћемо се осјећати угодно.

Фокусираност

Волимо фрајере који су фокусирани на постизање задатих циљева у каријери, за разлику од љењиваца којима је животни сан излежавати се на каучу и свакодневно испијати литре пива.

Саосјећајност

Саосјећати не значи разговарати с нама преко телефона кад смо болесне, већ значи доћи до нас и учинити све како бисмо се осјећале боље.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана